Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–4



Φάση από τον αγώνα του Καπανδριτίου
Συνεχίζοντας το αήττητο σερί του, ο Νικολακάκης πέρασε κι από το Καπανδρίτι, με άνετη επικράτηση 4-1. Οι πρωτοπόροι πέτυχαν δύο τέρματα σε κάθε ημίχρονο και δεν άφησαν περιθώρια σοβαρής αντίδρασης στους γηπεδούχους, που είχαν στην αρχή κάποιες ευκαιρίες αλλά τίποτε περισσότερο.
Στο 35’ σε σουτ του Νίκου Παπαδόπουλου έβαλε το πόδι του ο Μελιράς, κι άλλαξε πορεία στην μπάλλα, που κατέληξε στα δίχτυα του Μπαχούμα. Έτσι έγινε το 0-1! Με νέο σουτ του Καλλέρη στο 40’ ο Νικολακάκης έκανε δύο τα τέρματά του.
Με την έναρξη του β’ μέρους (47’) ο Εγιουρούμ ανέβασε με σουτ τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και στο 75’ ο Σωτήρχος με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ σημείωσε το μοναδικό γκολ του Καπανδριτίου. Το σκορ έκλεισε στο 80’ πάλι ο Εγιουρούμ (1-4). 
Καλοί οι διαιτητές Αρ. Γαλάνης – Μπουξμπάουμ, Αχ. Παπαδόπουλος. 
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Σωτήρχος, Νικολόπουλος, Σίνας, Αλιάι, Ν. Μελιράς (70’ Φίλ. Σδράλιας), Ειρ. Αθανασόπουλος (78’ Μ. Τσαλίδης), Σελίστα, Καραμπιτιάνης (75’ Μαντάς), Μπύρωσης. 
ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης (64’ Κούκιος), Νίκας, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας, Καλλέρης (60’ λ.τρ. Δαμιανίδης), Τέρζιεφ, Βλαντόιου (75’ Λακουμέντας), Λαζαρίδης, Εγιουρούμ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money