Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–2



Μεγάλη εκτός έδρας νίκη του Πρωτέα στα Γλυκά Νερά, που υπέστησαν την πρώτη τους ήττα εφέτος! Ο απαράδεκτος αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε στις ομάδες να παίξουν ποδόσφαιρο… Ο αγώνας μοιραία πήγε στη δύναμη και ήταν στο μεγαλύτερο διάστημα μοιρασμένος. Από το 20’ που τραυματίσθηκε και αντικαταστάθηκε ο Γιαννούλης, ο Πρωτέας φάνηκε ότι θα είχε το «πάνω χέρι» στο παιχνίδι, αφού τα Γλυκά Νερά είχαν τραυματίες τους Κουτρομάνο, Βάρδα και ανέτοιμους (απροπόνητους λόγω τραυματισμών) τους Ντε Ντέους και Μουτζακά, οι οποίοι πάντως χρησιμοποιήθηκαν.
Όμως, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν στο 26’ με ψηλοκρεμαστό σουτ του Θεοφάνους και να κλείσουν το ημίχρονο προηγούμενοι (1-0).
Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν πιο αποφασισμένοι στο β’ ημίχρονο αλλά μέχρι να ισοφαρίσουν δύσκολα πατούσαν στην αντίπαλη περιοχή. Ο Ντε Ντέους προσπαθούσε να οδηγήσει τους γηπεδούχους στην επιτυχία και είχε μια χαμένη ευκαιρία. Το 1-1 έγινε στο 57’ με σκόρερ τον Βασιλείου, που ξέφυγε και πλάσαρε. Μέσα σε 5’ λεπτά (62’) ο Πρωτέας πήρε προβάδισμα στο σκορ σε αντεπίθεση και «τελείωμα» από τον Μαμάκο (1-2).
Ο ίδιος είχε τρομερό τετ-α-τετ με τον Τσούκα στο 88’, που έσωσε με εκπληκτικό τρόπο ο τερματοφύλακας.
Στα τελευταία λεπτά της συνάντησης τα Γλυκά Νερά έδειξαν σημεία αποσυντονισμού και η νίκη του Πρωτέα πήρε μεγαλύτερη διάσταση στην συνείδηση των θεατών, καθώς οι παίκτες της ομάδας της Παλαιάς Φωκαίας «έβγαλαν» πιο ισχυρή προσωπικότητα στο γήπεδο.
Διαιτητές: Μανιώτης – Κάλλης, Μακρής.
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Ρωμαντζάς, Γιαννούλης (20' λ.τρ. Μπουλούμπασης), Κοντζιάς,  Νάνος, Τσαουσάι (71' Προβίδης), Γάσπαρης (63' λ.τρ. Τετώρος), Μουτζακάς, Ντε Ντέους, Θεοφάνους.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Ρωμαΐδης, Βασιλείου (68' Μαραγκός), Μινάι, Γεωργίου (46' Κατσούλας), Παπαντζίμας (90' Πατρινός), Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money