Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΜΑΡΚΟ 1–2




Σε παιχνίδι με 4 φάσεις όλες κι όλες, η Μαρκό επικράτησε 2-1 του γηπεδούχου Νικηφόρου και βελτίωσε την βαθμολογική της θέση. Αντίθετα, ο Νικηφόρος δεν δείχνει σημεία βελτίωσης και με αυτή την λογική θα κινδυνεύσει με υποβιβασμό!
Το αποτέλεσμα κρίθηκε από την είσοδο στον αγώνα του Αρουέλ Μουσαράι, ο οποίος μπήκε στο 50’ κι έφτιαξε το παιχνίδι της Μαρκό. Ο ίδιος σημείωσε και τα δύο τέρματα της Μαρκό. Πέτυχε το 0-1 στο 62’ και το 1-2 στο 84’. Ενδιάμεσα, ο Κούρτι με ατομική ενέργεια είχε ισοφαρίσει 1-1 στο 75’. Μία ακόμη ευκαιρία είχε ο Μουσαράι, μετά από συνεργασία με τον Γαλάνη, για να πετύχαινε το τρίτο του τέρμα...
Aπό πλευράς Νικηφόρου, ο μόνος που κινήθηκε υποφερτά ήταν ο νεοεμφανισθείς επιθετικός Οκόνο, ο οποίος δεν είχε την παραμικρή συμπαράσταση.
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Γουργιώτης, Τσαλίκογλου. 
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Οικονομέας, Ρίζος (62' Κούρτι), Γαλανόπουλος, Τσιριγώτης, Καλούδης (70' Δελμαδώρος), Δημητριάδης, Καραΐνδρος, Σαρέλλης, Δούβος, Οκόνο. 
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Καλαβρός (40' Ραβανός), Κάλης, Κωστής, Βοροκλινιώτης (70' Μπάστας), Γαλάνης, Σιδέρης, Ζαφειρόπουλος, Ζώκος (50' Μουσαράι), Δημητρίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money