Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–2



Νικηφόρο πέρασμα των Καλυβίων από την Άνοιξη, με 2-1. Για τρίτη συνεχόμενη αγωνιστική τα Καλύβια είχαν καλή απόδοση και πήραν δίκαιη νίκη από την γηπεδούχο Άνοιξη, που προηγήθηκε μόλις στο 4’ λεπτό με τον δαιμόνιο Παπιδάκη, που εκμεταλλεύθηκε λάθος της άμυνας των φιλοξενουμένων (1-0). Πάντως, τα Καλύβια με σωστή τακτική αναμονής, κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ και να φθάσουν στη νίκη, παρά τις εξαιρετικές αποκρούσεις του Θεολόγη.
Ο έμπειρος τερματοφύλακας της Άνοιξης απέκρουσε εντυπωσιακά σουτ–φάουλ του Τίμου Τσομπανάκη στο «Γ» της εστίας του, πριν ο Χασουράκης (43’) ισοφαρίσει 1-1 με κοντινό πλασέ (από πάσα-κεφαλιά του Γκίνη).
Στο β’ ημίχρονο τα Καλύβια συνέχισαν να υπερέχουν και στο 70’ ο πολύ καλός Λάζαρης πραγματοποίησε ατομική ενέργεια, έδωσε στον Σερμπενιάδη, κι αυτός αφού ξεπέρασε την αντίσταση του Αρτοποιάδη, έκανε με πλασέ το 1-2.
Οι φιλοξενούμενοι είχαν 2-3 ακόμη καλές ευκαιρίες (κυρίως με τον Μάτι) ενώ οι γηπεδούχοι δραστηριοποιήθηκαν προς το τέλος κι έκαναν μερικές σέντρες, χωρίς καλά τελειώματα.
Διαιτητές: Γιαλούρης – Κυριακόπουλος, Βιτσεντζάτος.
ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Καντιδάκης, Ζώτος, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λιγωμένος (53’ Μπουσδέκης), Δαρζέντας, Λαγαστής (68’ Κολώτας), Παπιδάκης, Ζέγκος-Λακαφώσης (78’ Σκούρας).
ΚΑΛΥΒΙΑ: Καρύμπας, Λ. Καραγιάννης (89’ Γιαννούλας), Γιάν. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης, Γιώργ. Δέδες (46’ Σερμπενιάδης), Μασουράκης, Μάτι, Γκίνης (82’ Χάλαρης), Καρελιώτης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money