Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–2



Ο Εθνικός σημείωσε σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Παλληνιακού με 2-1, με γκολ στην τελευταία φάση του παιχνιδιού! Το ματς διεξήχθη στο γήπεδο Ανθούσας λόγω έργων στο στάδιο Παλλήνης και είχε εναλλασσόμενο ενδιαφέρον. Τελικά η καλύτερη ομάδα πήρε την νίκη αλλά και η ηττημένη διαμαρτύρεται έντονα (και μάλλον δίκαια) για διαιτητική αβλεψία, που μπορεί να έδινε σ’ αυτήν το τρίποντο!
Μόλις στο 3’ ο Κυριόπουλος με πλασέ άνοιξε το σκορ (1-0) υπέρ του Παλληνιακού. Οι φιλοξενούμενοι σιγά-σιγά πήραν την εδαφική υπεροχή και επέβαλαν τον ρυθμό τους δημιουργώντας ευκαιρίες. Ο Αραχωβίτης ήταν σταθερός αλλά στο 40’ ο Ζιάγκος με δυνατό ψηλοκρεμαστό σουτ από 35 μέτρα, τον «κρέμασε» και ισοφάρισε 1-1.
Στο β’ ημίχρονο το ματς ήταν μοιρασμένο, με τον Εθνικό και πάλι ελαφρώς καλύτερο αλλά χωρίς τελικό αποτέλεσμα. Η επίμαχη φάση έγινε στο 75’, όταν ο Ρουφαγάλας εκτέλεσε φάουλ κι έστειλε την μπάλλα στο οριζόντιο δοκάρι του Βοτσίδη. Στην επιστροφή της μπάλλας, ο Κοβάνης την διεκδίκησε με τον Μαντόπουλο και ο παίκτης του Εθνικού έκανε χέρι εντός περιοχής, που ο διαιτητής είδε αλλά δεν έκρινε ότι ήταν πέναλτυ. Ακολούθησαν έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Ο αγώνας όδευε προς την λήξη του με ισόπαλο αποτέλεσμα, όταν στο 94’ ο Κούσης πήγε να ντριμπλάρει τον Ζιάγκο, κι έχασε την μπάλλα. Ο έμπειρος Ζιάγκος μπήκε και πλάσαρε τον Αραχωβίτη, κάνοντας το 1-2. Μετά την λήξη, υπήρξε εκνευρισμός από πλευράς Παλληνιακού προς τον διαιτητή, για το πέναλτυ που δεν έδωσε.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Βιτσεντζάτος, Απ. Παπαδόπουλος.
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Αραχωβίτης, Νάκου, Κούσης, Αλ. Καλούδης, Π. Μπούρας (78’ Μαργέλης), Ελ Γκαμάλ, Καββαδίας, Ηλ. Μπούρας, Κοβάνης, Ρουφαγάλας, Κυριόπουλος (32’ Κούνας).
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος (51’ Κοκίνι), Μαγκουσοχατζάκης, Ελευθερίου, Μαντόπουλος, Χατζόπουλος, Γεωργάτος (90’ Γκρέκος), Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Τρυφιάτης, Τσούκα (92' Μασούρας).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money