Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–1


Η πρωτοπόρος της Γ' κατηγορίας ΑΕ Μενιδίου

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Μενίδι και Λαύριο, μετά από δυνατό παιχνίδι, με περίσσιο πάθος όλων των παικτών. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Παλλαυρεωτικού και ο τερματοφύλακας Ρώμας, σε συνδυασμό με την νωθρή επιθετικά ΑΕΜ, συντέλεσαν στο αποτέλεσμα αυτό.
Το παιχνίδι άρχισε με γκολ από τα ...αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο! Ο Μιχαηλίδης «έσπασε» την μπάλλα πίσω στον Ντάνη, αμέσως με την έναρξη του παιχνιδιού, κι εκείνος με κάθετη πάσα ξαναβρήκε τον Μιχαηλίδη, που εξαπέλυσε ασύλληπτο σουτ από 35 μέτρα, κι έστειλε την μπάλλα στο παραθυράκι του τέρματος του ανήμπορου να αντιδράσει Δριμαρόπουλου (0-1)!
Το πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε με την ΑΕΜ να επιτίθεται (κυρίως με ψηλές μπαλλιές και ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις) και τους παίκτες του Παλλαυρεωτικού να αμύνονται με επιτυχία και να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις του ταχύτατου Μιχαηλίδη. Πέραν του γκολ, έγινε μια διείσδυση του Ρεμούνδου, που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά του ξέφυγε το κοντρόλ πριν κάνει την τελική πάσα στον ξεμαρκάριστο Βλάμη και ο τερματοφύλακας μάζεψε την μπάλλα. Επίσης, σουτ του Βλάμη (σε γύρισμα του Νταλάνι) που απέκρουσε ο Ρώμας, όπως και σουτ του Κονιαβίτη (μετά από κόρνερ του Σούλα) ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή φάση, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Δρούγκα, που έδιωξε σε κόρνερ ο Δριμαρόπουλος.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα, με την ΑΕΜ να επιτίθεται και τον Παλλαυρεωτικό να αμύνεται. Μόνο που οι παίκτες της ΑΕΜ σταμάτησαν τις ψηλές μπαλλιές και διάλεξαν πιο ορθολογικούς τρόπους επίθεσης αλλά με πρόβλημα στην τελική πάσα. Πάντως, οι συνεχείς επιθέσεις, έφεραν το γκολ της ισοφάρισης στο 70'. Μετά από συνδυασμό Νταλάνι – Νάστου, έγινε μπαλλιά στον προωθημένο Κάσση, που σέντραρε στην περιοχή. Στο δεύτερο δοκάρι ο Παριανός με σουτ εξ επαφής έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-1).
Ο Βλάμης στο 75' βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά η βιαστική του απόφαση να σουτάρειο, έστειλε την μπάλλα αδύναμα στην αγκαλιά του Ρώμα.
Στο 82' η ΑΕΜ άγγιξε την ανατροπή, μετά από επιμονή του Πέτρου να κυνηγήσει μια χαμένη φάση. Έκλεψε την μπάλλα από τον Θεοφανίδη, μπήκε από πλάγια στην περιοχή και ο Ντάνης τον ανέτρεψε. Δόθηκε πέναλτυ αλλά και απευθείας κόκκινη κάρτα στον Θεοφανίδη, ο οποίος εξύβρισε τον διαιτητή. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Σούλα αλλά ο τερματοφύλακας Ρώμας τον «ψώνισε» και μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία!
Ο Παλλαυρεωτικός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 91', όταν έφυγε στην αντεπίθεση ο Μπαγιάστας, μετά από λάθος του Γιαννακουδάκη. Όμως πρόλαβε και τον έκοψε ο Κονιαβίτης με φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή...
Άριστη η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου – Βάλλα, Χριστόπουλου.
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Δριμαρόπουλος, Ρεμούνδος (70’ Παριανός), Κάσσης (81’ Γιαννακουδάκης), Καλαμιώτης, Νάστος, Ρούσσος (46’ Πέτρου), Σούλα, Κορμπάκης, Κονιαβίτης, Βλάμης, Νταλάνι.
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαγιάστας, Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Ντάνης, Συρίγος, Καραμολέγκος (70’ Κυριακίδης), Μιχαηλίδης, Δρούγκας (77’ Καυκιάς), Τατάκης (46’ Λαναράς).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money