Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 1–1



Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση του Διονύσου με την Βουλιαγμένη, σε αγώνα που άρχισε με καθυστέρηση 18’ λεπτών λόγω αργοπορημένης άφιξης στο γήπεδο του ενός βοηθού διαιτητή (προφανώς ήταν σε άλλον αγώνα).
Το α’ ημίχρονο ήταν κακό ποιοτικά, καθώς η Βουλιαγμένη έπαιζε πολύ κλειστά αμυντικά και δυσκόλεψε την κυκλοφορία της μπάλλας από πλευράς Διονύσου.
Στο β’ μέρος η εικόνα του παιχνιδιού άλλαξε, αφότου οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) στο 54’. Ο Μάριου κέρδισε πέναλτυ, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Σταύρος Λιόλιος.
Οι γηπεδούχοι δεν είχαν άλλη επιλογή από το να ρισκάρουν για να ισοφαρίσουν. Και το κατάφεραν (1-1) με σκόρερ τον Δρόσο στο 71’. Ο μεσοεπιθετικός του Διονύσου με υπέροχο κατέβασμα και αριστερό σουτ από την μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στο έδαφος. Έγινε συζήτηση αν ήταν μέσα ή έξω από την γραμμή τέρματος αλλά φαίνεται τελικά (κι από την τηλεοπτική κάμερα) ότι η μπάλλα πέρασε ολόκληρη.
Διαιτητές: Σπίθας – Κ. Κορωνιάς, Κουτρομάνος.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας (46’ Ζαχαρόπουλος), Τορλαχίδης, Χρ. Γκέσουρας, Κώνστας (69’ Απ. Γκέσουρας), Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος (56’ Σπανουδάκης), Μαρώλιας, Παξιμάδης, Δρόσος, Στεφανίδης.
ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας (39’ Τσουνάκης), Κυριαζόπουλος, Μουτεσίδης, Ανδρ. Λιόλιος, Αντάρτης, Τσιρλής, Καρδαμίτσης, Μάριου, Μάστορας, Στ. Λιόλιος (70’ Μανταλώζης), Γαγλίας (87’ Καραμέτος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money