Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ – ΚΑΛΥΒΙΑ 1–0

Πανηγυρισμός των παικτών του Παμπαιανικού για το 1-0

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του σημείωσε ο Παμπαιανικός, αναδεικνύοντας το ταλέντο των παικτών της ομάδας και βελτιώνοντας την βαθμολογική του θέση.
Η επιτυχία πανηγυρίσθηκε δεόντως μετά το σφύριγμα της λήξη του αγώνα, που ήταν μάλλον ανιαρός στο α’ ημίχρονο αλλά είχε ενδιαφέρον και αρκετές φάσεις στο β’ μέρος.
Ο Παμπαιανικός έδειξε στοιχεία καλύτερης ομάδας ενώ και τα Καλύβια προσπάθησαν φιλότιμα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο αλλά ήταν «άκαπνα» στην επίθεση. Η γρήγορη και ευέλικτη επίθεση των γηπεδούχων δημιούργησε 3 πολύ καλές ευκαιρίες στο β’ 45λεπτο (δύο με τον Λαγό και μία με τον Μυρτάι) και η μία έγινε γκολ, ύστερα από εξαιρετικό συνδυασμό και τελείωμα από τον Λαγό στο 75’.
Διαιτητές: Προδρομίδης – Μπέκας, Πειρασμάκης.
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός (90’ Λόκου), Παπανίκου, Κατσικώστας (70’ Παρθένης), Τσιγάρας (78’ Δημητρούλας), Μυρτάι.
ΚΑΛΥΒΙΑ: Καρύμπας, Χάλαρης, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Μασουράκης, Θεοφ. Τσομπανάκης, Λ. Καραγιάννης, Δ. Οικονομίδης, Σερμπενιάδης (65’ Χασουράκης), Μάτι (70' Γκίνης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money