Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 10ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ - Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ 2-4

ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛΑΜΟΥ 3–2
Ο Θησέας με καλή απόδοση στο α’ ημίχρονο προηγείτο συνεχώς στο σκορ και φαινόταν ότι θα «καθἀριζε» το ματς εύκολα. Όμως ο Αμφιάραος προσπάθησε μέχρι τέλους και παραλίγο να έπαιρνε την ισοπαλία. Το 1-0 σημείωσε στο 15’ ο Μακρυδάκης και το 2-0 ο Μπούκουρι στο 20’ από πλευράς γηπεδούχων. Μείωσε (2-1) στο 32’ ο Μπίμπας για λογαριασμό των φιλοξενουμένων. Πριν λήξει το ημίχρονο (44’) ο Ρακιπλάρι πέτυχε το 3-1 και όλοι πίστεψαν ότι το ματς είχε κριθεί.
Μάλιστα στο 56’ απεβλήθη ο Απόστ. Νικολάου με 2η κίτρινη κάρτα και ο Αμφιάραος έμεινε με 10 παίκτες. Όμως, στο 68’ ο Μπίμπας «κτύπησε» πάλι κάνοντας το 3-2 και δημιουργώντας κλίμα ανατροπής… Έγιναν μάχες αλλά τίποτε δεν άλλαξε μέχρι τέλους. Ο Θησέας νίκησε για δεύτερη φορά στο εφετινό πρωτάθλημα, έφθασε τους 9 βαθμούς και ξεπέρασε τον Αμφιάραο, που παρέμεινε στους 8 βαθμούς.
Διαιτητές: Μπαλής – Γκάλιος, Βιδάλης.
ΘΗΣΕΑΣ: Τσατσούλας, Κατσορίδας (85’ Κωνσταντόπουλος), Μηναδάκης, Αλτιπαρμάκης, Πάπας, Καραγιάννης (63’ Κουγιουμτζής), Μπούκουρι, Μπαλές, Μακρυδάκης, Ταμιχτσής, Ρακιπλάρι (46’ Μαργέτας).
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Πύρρος, Κ. Κουρούπας (66’ Βάθης), Ρουμελιώτης (33’ λ.τρ. Νικ. Ράπτης), Ν. Αντωνίου, Μαγγίνας, Απ. Νικολάου, Μίχας, Μανωλάς, Μπίμπας, Κ. Αντωνίου (53’ Τζαβέλας), Γιώργ. Ράπτης.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 3–1
Επιστροφή στις νίκες για τον Αστέρα Γλυκών Νερών, που μπήκε δυνατά στον αγώνα και δεν άφησε πολλά περιθώρια αντίδρασης στον κακό αμυντικά Φοίβο.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 μόλις στο 4’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ του Τζελίλι, που κέρδισε ο ίδιος. Με την συμπλήρωση του ημιώρου έγινε και το 2-0, με σκόρερ τον Ρεμί.
Η καλή εμφάνιση του Αστέρα, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, ήταν μέχρι το 38’ που ο Φοίβος δημιούργησε ευκαιρίες και με κεφαλιά του Παρόλα, οι φιλοξενούμενοι μείωσαν 2-1. Στην συνέχεια πίεσαν για την ισοφάριση, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες! Όμως, ο Σάκκας στο 65’ με ατομική ενέργεια πέτυχε το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων και σιγούρεψε την νίκη τους.
Οι προσπάθειες των φιλοξενουμένων μέχρι το 95’ δεν είχαν αποτέλεσμα...
Διαιτητές: Γκούγκαρης – Κουλοχέρης, Ν. Κορωνιάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Ζάβρας, Παναγόπουλος, Παυλίδης (73’ Πράσινος), Λουλάκης, Λαμπρόπουλος, Αναστασίου, Ντούγιας, Ρεμί (82’ Γαλάκος), Σάκκας, Τζελίλι, Ιωάννου (60’ Αγγελής).
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Χάστας, Σαραντόπουλος, Ζησιμόπουλος (46’ Μηλιαράκης), Σώκος, Παρόλας (62’ Ζώρζος), Αλεξανδρής, Αργυρός (70’ Γιουλάτος), Λάβδας, Χαντάντ, Τσαξιρλής.




ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ – Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ 2–4
Ο Αυλώνας επέστρεψε στις νίκες και στην κορυφή της βαθμολογίας, με εκτός έδρας επικράτηση επί του Αστέρα Αυλώνος (Κόσμος Βορείων Προαστίων), στην Ανθούσα. Οι δραστήριοι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) μόλις στο 4’ με κοντινό σουτ του Παναγόπουλου αλλά οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) στο 20’ με ωραιότατο σουτ του Θεοδοσίου, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του αγώνα. Λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου ο Αυλώνας πήρε προβάδισμα στο σκορ με τον νεαρό Πατσαούρα (1-2).
Στις αρχές του β’ ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν και τρίτο τέρμα με τον Νακάι (1-3) αλλά σιγά-σιγά οι νεαροί του Αστέρα ισορρόπησαν το παιχνίδι, πήραν πρωτοβουλίες και δημιούργησαν ευκαιρίες. Σε μια απ’ αυτές, μείωσαν (2-3) με τον Ραυτόπουλο και στην συνέχεια πίεσαν κι έφθασαν πολύ κοντά στην ισοφάριση. Όμως, προς το τέλος, οι έμπειροι παίκτες του Α.Ο. Αυλώνος έδωσαν τέλος στο σασπένς, σημειώνοντας το τελικό 2-4 με σκόρερ τον Ελευθεριάδη σε αντεπίθεση.
Εξαιρετικοί οι διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Αχ. Παπαδόπουλος, Δατσέρης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Ντεραζιζιάν, Γιαννόπουλος, Παυλόπουλος (64’ Λιάκος), Τσαμέτης, Νικολαΐδης, Παναγόπουλος (56’ Λόης), Ζαρόκωστας, Συμβουλίδης, Ραυτόπουλος (81’ Κων. Ράπτης), Καρβούνης, Χατζάκης.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Σταθ. Πάντος (64’ Σ. Ράπτης), Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Πατσαούρας (51’ Κούφο), Ελευθεριάδης, Νακάι, Κούκκος (85’ Λευτ. Πάντος), Νάνος, Θεοδοσίου.



ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ 1–1
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Μενίδι και Λαύριο, μετά από δυνατό παιχνίδι, με περίσσιο πάθος όλων των παικτών. Η πολύ καλή αμυντική λειτουργία του Παλλαυρεωτικού και ο τερματοφύλακας Ρώμας, σε συνδυασμό με την νωθρή επιθετικά ΑΕΜ, συντέλεσαν στο αποτέλεσμα αυτό.
Το παιχνίδι άρχισε με γκολ από τα ...αποδυτήρια για τους φιλοξενούμενους. Άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο δευτερόλεπτο! Ο Μιχαηλίδης «έσπασε» την μπάλλα πίσω στον Ντάνη, αμέσως με την έναρξη του παιχνιδιού, κι εκείνος με κάθετη πάσα ξαναβρήκε τον Μιχαηλίδη, που εξαπέλυσε ασύλληπτο σουτ από 35 μέτρα, κι έστειλε την μπάλλα στο παραθυράκι του τέρματος του ανήμπορου να αντιδράσει Δριμαρόπουλου (0-1)!
Το πρώτο ημίχρονο αναλώθηκε με την ΑΕΜ να επιτίθεται (κυρίως με ψηλές μπαλλιές και ελάχιστες οργανωμένες επιθέσεις) και τους παίκτες του Παλλαυρεωτικού να αμύνονται με επιτυχία και να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις του ταχύτατου Μιχαηλίδη. Πέραν του γκολ, έγινε μια διείσδυση του Ρεμούνδου, που απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο αλλά του ξέφυγε το κοντρόλ πριν κάνει την τελική πάσα στον ξεμαρκάριστο Βλάμη και ο τερματοφύλακας μάζεψε την μπάλλα. Επίσης, σουτ του Βλάμη (σε γύρισμα του Νταλάνι) που απέκρουσε ο Ρώμας, όπως και σουτ του Κονιαβίτη (μετά από κόρνερ του Σούλα) ελάχιστα άουτ. Οι φιλοξενούμενοι είχαν μια καλή φάση, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση του Δρούγκα, που έδιωξε σε κόρνερ ο Δριμαρόπουλος.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε την ίδια εικόνα, με την ΑΕΜ να επιτίθεται και τον Παλλαυρεωτικό να αμύνεται. Μόνο που οι παίκτες της ΑΕΜ σταμάτησαν τις ψηλές μπαλλιές και διάλεξαν πιο ορθολογικούς τρόπους επίθεσης αλλά με πρόβλημα στην τελική πάσα. Πάντως, οι συνεχείς επιθέσεις, έφεραν το γκολ της ισοφάρισης στο 70'. Μετά από συνδυασμό Νταλάνι – Νάστου, έγινε μπαλλιά στον προωθημένο Κάσση, που σέντραρε στην περιοχή. Στο δεύτερο δοκάρι ο Παριανός με σουτ εξ επαφής έστειλε την μπάλλα στα δίχτυα (1-1).
Ο Βλάμης στο 75' βρέθηκε μόνος του μέσα στην περιοχή αλλά η βιαστική του απόφαση να σουτάρειο, έστειλε την μπάλλα αδύναμα στην αγκαλιά του Ρώμα.
Στο 82' η ΑΕΜ άγγιξε την ανατροπή, μετά από επιμονή του Πέτρου να κυνηγήσει μια χαμένη φάση. Έκλεψε την μπάλλα από τον Θεοφανίδη, μπήκε από πλάγια στην περιοχή και ο Ντάνης τον ανέτρεψε. Δόθηκε πέναλτυ αλλά και απευθείας κόκκινη κάρτα στον Θεοφανίδη, ο οποίος εξύβρισε τον διαιτητή. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Σούλα αλλά ο τερματοφύλακας Ρώμας τον «ψώνισε» και μπλόκαρε στην αριστερή του γωνία!
Ο Παλλαυρεωτικός είχε την ευκαιρία να πάρει τη νίκη στο 91', όταν έφυγε στην αντεπίθεση ο Μπαγιάστας, μετά από λάθος του Γιαννακουδάκη. Όμως πρόλαβε και τον έκοψε ο Κονιαβίτης με φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή...
Άριστη η διαιτησία των Ανδρ. Βλάχου – Βάλλα, Χριστόπουλου.
ΑΕ ΜΕΝΙΔΙΟΥ: Δριμαρόπουλος, Ρεμούνδος (70’ Παριανός), Κάσσης (81’ Γιαννακουδάκης), Καλαμιώτης, Νάστος, Ρούσσος (46’ Πέτρου), Σούλα, Κορμπάκης, Κονιαβίτης, Βλάμης, Νταλάνι. 
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Ρώμας, Νικολαΐδης, Μπαγιάστας, Θεοφανίδης, Σουλιώτης, Ντάνης, Συρίγος, Καραμολέγκος (70’ Κυριακίδης), Μιχαηλίδης, Δρούγκας (77’ Καυκιάς), Τατάκης (46’ Λαναράς). 

* Ο Αστέρας Μενιδίου επεβλήθη 4-3 του Γέρακα στο γήπεδο της Αγίας Άννας, σε αγώνα που εξελίχθηκε σε ντέρμπυ. Στο α’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 στο 20’ αλλά πολύ γρήγορα (22’) οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1. Με τρία γκολ (τα δύο από θέση οφ-σάιντ, όπως υποστηρίζει ο Γέρακας) στο 28’, το 35’ και το 45’ ο Αστέρας πήρε αέρα 3 τερμάτων (4-1) πριν λήξει το ημίχρονο και όλα φαίνονταν «τελειωμένα»! Όμως, ο Γέρακας μπήκε δυνατά στο β’ μέρος και μέσα σ’ ένα 10λεπτο (48’ και 55’) σημείωσε 2 τέρματα και μείωσε 4-3! Μάλιστα, στο 63’ λίγο έλειψε να ισοφαρίσει, όταν είχε και δοκάρι με τον Αποστολίδη. Στο τέλος το ματς μετετράπη σε αμφίρροπη αναμέτρηση. Τα γκολ του Αστέρα πέτυχαν από δύο οι Ζούμας και Χατήρας ενώ και τα 3 του Γέρακα σημείωσε ο Λάζαρος Βλαχιώτης. Επηρεασμένος (και μάλλον φοβισμένος) από τις φωνές της εξέδρας έδειξε ότι ήταν ο α’ βοηθός Χούντας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money