Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΩΡΩΠΟΣ 0–2


Φάση από τον αγώνα


Εμφανώς ανώτερος ο Ωρωπός, πέρασε νικηφόρα κι από την Δροσιά με 2-0 επί της βελτιωμένης και αγωνιστικής γηπεδούχου Νίκης.
Ο Λάπα ήταν κορυφαίος παίκτης του Ωρωπού και άνοιξε το σκορ στο 17’ όταν ο τερματοφύλακας Μαγγίνας απέκρουσε ασθενώς κεφαλιά του Καλαμποκανά και ο Λάπα με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλλα πρώτα στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα (0-1).
Το 2-0 σημείωσε στο 87’ ο Κανατάς αφού στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι είχαν χάσει 1-2 καλές ευκαιρίες με σουτ των Λάπα και Αποστολάκη.  
Γενικά ο Ωρωπός έδειξε στοιχεία οργανωμένου συγκροτήματος, με καλή άμυνα, συμπαγές κέντρο και δυνατή επίθεση. Η Νίκη Δροσιάς στάθηκε καλύτερα από άλλα παιχνίδια της αλλά η επιθετική της δυστοκία δεν ξεπεράστηκε ούτε σ’ αυτό το παιχνίδι.
Εξαιρετικοί οι διαιτητές: Λάμπρου – Μακρής, Παπαδιώτης.
ΝΙΚΗ: Δ. Μαγγίνας, Μηλιώτης, Χαμζάι, Κλ. Μπέτσης, Παναγιωτίδης, Γιαβρής, Μούρτης,Βουγίδης (65’ Ποροτσίδης), Πιπέρας, Τσαβδαρίδης, Λιβαθινός.
ΩΡΩΠΟΣ: Μιγγίρης, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Οικονομάκος, Αποστολάκης, Μηλακότης, Μήτρου, Ευφραιμίδης (65’ Κανατάς), Φιλλής, Καλαμποκανάς (60’ Δημητριάδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money