Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ – ΚΟΡΩΠΙ 0–1


Ο Χανιώτης μόλις έχει πετύχει το 0-1 και πανηγυρίζει

Το Κορωπί επέβαλε την ποιοτική του ανωτερότητα και νίκησε τον δυναμικό Νικηφόρο με 1-0, στο γήπεδο Γέρακα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αρκετά καλοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά κουράσθηκαν στο δεύτερο και δεν παρουσίασαν κάτι καλύτερο. Ο αγώνας Κυπέλλου της περασμένης Τετάρτης, σίγουρα έπαιξε τον ρόλο του.
Πάντως στο α’ μέρος κυριάρχησαν, καθώς ο Νικηφόρος ήταν πολύ οπισθοχωρημένος και άφηνε χώρους. Η πίεση στο τέρμα του Φελέσκουρα, γινόταν ολοένα και μεγαλύτερη. Στο 23’ φάνηκε να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή ο Γιαχάεβ. Και στο 43’ ο Χανιώτης πήρε την μπάλλα πλάγια μέσα στην περιοχή και με κίνηση κλασσικού σέντερ-φορ εξαπέλυσε διαγώνιο σουτ απευθείας στα δίχτυα (0-1).
Ο Νικηφόρος στο ίδιο διάστημα, δεν δημιούργησε σοβαρή ευκαιρία, αφού προσπαθούσε να αναχαιτίσει τους χαφ και τους επιθετικούς του Κορωπίου.
Όμως, στο β’ μέρος, οι γηπεδούχοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς να φαίνεται ορατή υπεροχή, δεδομένου ότι το Κορωπί έχασε μοναδικές ευκαιρίες (στο διάστημα αυτό) για να διπλασιάσει τα τέρματά του (Πλάτανος, Νούρια, Χανιώτης)! Σε αντεπιθέσεις του Νικηφόρου προς το τέλος του παιχνιδιού, ο Πριονίδης υπέπεσε σε φάουλ και απεβλήθη αφού είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα (85’). Μετά την εκτέλεση του φάουλ, δημιουργήθηκε ευκαιρία για την ισοφάριση αλλά πρόλαβε ο Ματσάγγος μπροστά από τον τερματοφύλακά του κι έδιωξε σε κόρνερ. Ήταν η πιο επικίνδυνη επίσκεψη του Νικηφόρου στα καρέ του Κορωπίου.
Καλή η διαιτησία του Αντ. Βλάχου, αν και απέβαλε τον Πριονίδη με καθυστέρηση και κατόπιν υποδείξεως του σωστού βοηθού Μήταρη. Σωστός και ο βοηθός Κυριακόπουλος.
ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Φελέσκουρας, Ρίζος, Τσιριγώτης, Καραΐνδρος, Γαλανόπουλος, Παπαβασιλείου, Ντεντέι (33' λ.τρ. Παππάς, 46' Δημητριάδης), Δελμαδώρος (73' Ν. Καλούδης), Σαρέλλης, Δούβος, Οκόνο.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Πλάτανος, Αλεξίου (89' Κερμέζο), Χανιώτης, Β. Γιαχάεβ (84' Μαρινάκης), Νούρια (68’ Σπηλιόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money