Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛΩΝΟΣ 0–0


Φάση από παλαιότερο αγώνα του Αστέρα Αυλώνος


Γεμάτο παιχνίδι από τις δύο μικρότερες σε μέσο όρο ηλικίας ομάδες της κατηγορίας! Μοιρασμένο ματς στο πρώτο ημίχρονο, με τον Φοίβο όμως να χάνει κάποιες ευκαιρίες. Κυριότερη αυτή του 40’ με τον Λάβδα, τετ α τετ με τον Ντεραζιζιάν να σουτάρει πάνω στον τερματοφύλακα.
Στο β’ ημίχρονο, και όσο πέρναγε η ώρα, ο Φοίβος κυριαρχούσε αλλά ο Λουστ, ο Λάβδας και ο Τσαξιρλής, σε πέντε περιπτώσεις δεν κατάφεραν να στείλουν την μπάλλα στα δίχτυα… Έτσι, ο Φοίβος έμεινε για πρώτη φορά εφέτος στο μηδέν. Ο Αζαριάδης δεν απειλήθηκε καθόλου, εκτός από δύο κτυπήματα φάουλ που πέρασαν λίγο έξω.
Τον αγώνα επισκίασε ο τραυματισμός του Θωμά Αγάλου, που υπέστη σοβαρή θλάση στο 22’ και θα επανέλθει μετά τα Χριστούγεννα.
Διαιτητές: Τσέλιος – Μπαλάγκα, Αλεξοπούλου.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Χάστας (90’ Αλεξανδρής), Σαραντόπουλος, Ζησιμόπουλος, Σώκος, Παρόλας, Αργυρός (63’ Τσαξιρλής), Λάβδας, Αγάλου (22’ λ.τρ. Λουστ), Χαντάντ, Μαντάς.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Ντεραζιζιάν, Στυλιανόπουλος, Βαρδούλης, Τσαμέτης, Νικολαΐδης, Παναγόπουλος, Ζαρόκωστας, Συμβουλίδης, Λόης (80’ Χατζάκης), Καρβούνης (57’ Ν. Γιαννόπουλος), Παυλόπουλος (89’ Παπαδάκης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money