Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΥΡΙΟ: «ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ»!




Με ανακοίνωση που υπογράφει ο υπεύθυνος επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων Ευάγγελος Καραμολέγκος, ο Ολυμπιακός Λαυρίου ευχαριστεί την διοίκηση της Λαυρεωτικής για την συνεργασία στην προσπάθεια ομαλής διεξαγωγής του τοπικού ντέρμπυ και επισημαίνει την ανάγκη για ένωση των δύο ισχυρών ομάδων του Λαυρίου, σε μία.
Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Ολυμπιακός Λαυρίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει την διοίκηση της Α.Π.Ε. Λαυρεωτική για την συνεργασία της πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος του Κυριακάτικου τοπικού ντέρμπυ μεταξύ των δύο ομάδων. Στόχος ήταν και παραμένει η οριστική εξάλειψη της βίας στα γήπεδα, κι αυτό μας βρίσκει κοινά μαχόμενους!
Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, κι από τις δύο πλευρές, όλα κύλησαν σε ήπιο κλίμα, αποδεικνύοντας πως οι σκιαμαχίες και οι παθογένειες του παρελθόντος ανήκουν στο …χρονοντούλαπο της ιστορίας. Ελπίζουμε πως τα πράγματα, θα γίνονται όλο και καλύτερα.
Εκτός ελαχίστων περιπτώσεων, κι από τις δύο πλευρές, οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο, παρ’ όλη την ένταση και τη σοβαρότητα του αγώνα.
Όσο για τα λιβελογραφήματα ορισμένων ανώνυμων «φιλάθλων» και των δύο ομάδων σε τοπικά blogs, τα αγνοούμε επιδεικτικά και δεχόμαστε μόνο υπεύθυνη κι επώνυμη κριτική!
Ο αγώνας της περασμένης Κυριακής απέδειξε περίτρανα αυτό που χρόνια ψιθυρίζεται στους ποδοσφαιρικούς κύκλους της τοπικής κοινωνίας: Πως η ένωση των ομάδων, είναι αγωνιστικός και οικονομικός μονόδρομος».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money