Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: ΥΠΟΠΤΗ ΔΙΑΙΤΗΤΙΚΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ!


Ο πρόεδρος του Παλληνιακού Χρήστος Αναστασίου, σε δηλώσεις του για τον αγώνα της ομάδας του με τον Πρωτέα, τόνισε: «Συγχαρητήρια στα παιδιά και στους προπονητές για την εμφάνιση της ομάδας. Με την εμφάνιση αυτή, μετά την βαριά ήττα στην Ραφήνα, δείξαμε ότι η φανέλα του Παλληνιακού έχει άλλο ειδικό βάρος και πως όλοι μας το αντιλαμβανόμαστε και το καταθέτουμε με την ψυχή μας μέσα στο γήπεδο.
Ο Παλληνιακός εφέτος κάνει μια μεγάλη προσπάθεια, πρωτοπόρος στην κατηγορία, εμπιστευόμενος τα δικά του παιδιά -προερχόμενα από τα σπλάχνα του- και το κάνει με επιτυχία. Αυτό το οποίο εμείς κάνουμε από εφέτος, θεωρούμε ότι είναι και το μέλλον του τοπικού ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα θα το ακολουθήσουν και άλλοι σύλλογοι, έχοντας βέβαια πρώτα δημιουργήσει τις υποδομές, όπως κάναμε εμείς την τελευταία τετραετία.
Κάποιοι κύριοι, όμως, όπως ο επόπτης Σπυρόπουλος, με την απαράδεκτη διαιτητική συμπεριφορά του, δείχνουν να μην σέβονται ούτε την ιστορία μας ούτε και τους κόπους μας.
Δεν είναι δυνατόν, αγαπητοί κύριοι, να θέλετε να προοδεύσει το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο με τέτοιους ανθρώπους. Ο Σπυρόπουλος απ’ ότι ξέρουμε είναι αξιολογημένος για Β’ και Γ’ Εθνική και κατάφερε με τις υποδείξεις του, μέσα σε 2 ημέρες (πρώτα στην Βούλα και μετά στην Παλλήνη) να γελάνε και οι πέτρες. Δεν μπορεί, όμως, μέσα σε 2 ημέρες να έχει την ίδια κακή απόδοση και να μην είναι τουλάχιστον ύποπτο για εμάς!

Στην 75χρονη ιστορία του συλλόγου μας, ουδέποτε ασχοληθήκαμε με θέματα παρασκηνίου και παρέες, είτε από την μια μεριά είτε από την άλλη. Δεν μας ενδιαφέρουν αυτά και είναι ξένα προς την φιλοσοφία μας. Όμως δεν πρόκειται να επιτρέψουμε σε κανέναν να μας στέλνει ως πρόβατα προς σφαγή, για να ικανοποιήσει τους αδιαφανείς σκοπούς του. Έχουσιν γνώσιν οι φύλακες». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money