Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ Κ.: ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΕΪΜΑΡΟΓΛΟΥ


Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Δόξας Κορωπίου αποτελεί από χθες Δευτέρα 3/11 ο Στέφανος Μεϊμάρογλου, μόλις μία εβδομάδα μετά την ανάληψη των καθηκόντων του!
Σε σχετική ανακοίνωση που ανάρτησε στην σελίδα του κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Μεϊμάρογλου τονίζει: «Ο προπονητής ποδοσφαίρου Στέφανος Μεϊμάρογλου, από σήμερα 3 Νοεμβρίου 2014 αποδεσμεύθηκε από την συνεργασία του με τον σύλλογο της Δόξας Κορωπίου και είναι πλέον σε επαφές για συνεργασία με συλλόγους ανά την Ελλάδα, που έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία.
Από πλευράς του, ο Στέφανος Μεϊμάρογλου ευχαριστεί θερμά τον γενικό γραμματέα της Δόξας Κορωπίου κ. Αθανάσιο Βουγιούκα, για την έντιμη και ειλικρινή στάση και συνεργασία που επέδειξε στο χρονικό διάστημα που κράτησε η συνεργασία των δύο πλευρών και εύχεται κάθε επιτυχία στην ομάδα της Δόξας Κορωπίου στην συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων».
Ο πρόεδρος της Δόξας Κορωπίου Νίκος Λιακούτσης, δήλωσε ότι ο κ. Μεϊμάρογλου απεχώρησε από την ομάδα για προσωπικούς λόγους, διευκρινίζοντας ότι η τελευταία ήττα από τον Νικηφόρο οφείλεται σε προηγούμενες τεχνικές ηγεσίες και όχι στον απελθόντα προπονητή…


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money