Τρίτη 11 Νοεμβρίου 2014

ΑΧΙΛΛΕΑΣ Κ. ΑΧΑΡΝΩΝ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 5–3



Τέσσερα πέναλτυ (!) σφύριξε η Ελένη Αντωνίου στον αγώνα του γηπέδου Κάτω Αχαρνών, που μετετράπησαν όλα σε γκολ! Το σπάνιο αυτό γεγονός, εκμεταλλεύθηκε περισσότερο ο γηπεδούχος Αχιλλέας (κέρδισε 3 πέναλτυ), επικρατώντας της Δόξας Αγίας Άννας με το εντυπωσιακό 5-3! Μάλιστα, ο Καρβούνης ευστόχησε και στις 3 εκτελέσεις!
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) νωρίς στο παιχνίδι με γκολ του Σάββα αλλά πολύ γρήγορα οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πλασέ του Παπαχρήστου. Μετά άρχισε ο χορός των πέναλτυ: Το 2-1 σημείωσε με εύστοχο κτύπημα ο Καρβούνης. Το πέναλτυ δόθηκε σε ανατροπή του Σταματόπουλου.
Η Δόξα απάντησε άμεσα, ισοφαρίζοντας 2-2 με κτύπημα φάουλ του Κωτσαδάμ, που στην πορεία της μπάλλας βρέθηκε ο Μαγδαληνός και της άλλαξε πορεία (αυτογκόλ). Πριν λήξει το ημίχρονο, ο Αχιλλέας πήρε πάλι το προβάδισμα στο σκορ (3-2) με νέο πέναλτυ, που κέρδισε ο Παπαχρήστου, κι ευστόχησε ο Καρβούνης.
Στο β’ ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, καθώς η Δόξα κυνηγούσε το γκολ αλλά η άμυνά της ήταν ευάλωτη στις αντεπιθέσεις του Αχιλλέα. Στο 55’ ο Σταματόπουλος κέρδισε κι άλλο πέναλτυ, κι ο μόνιμος εκτελεστής Καρβούνης, στην ίδια γωνία, σημείωσε το 4-2. Λίγο αργότερα (65’) ήταν σειρά της Δόξας να κερδίσει πέναλτυ! Το εκτέλεσε εύστοχα ο Κωτσαδάμ (4-3). Το τελικό 5-3 διαμόρφωσε ο Παπαχρήστου στην εκπνοή της συνάντησης.
Διαιτητές: Ελ. Αντωνίου – Πολυχρονιάδης, Κάλλης. Από την διοίκηση Δόξα Αγ. Άννας, μας δήλωσαν: «Επειδή σεβόμαστε την αξία και την προσωπικότητα της κ. Αντωνίου, δεν διαμαρτυρόμαστε. Ας κάνει την αυτοκριτική της»!
ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μανιώτης, Αβραμόπουλος, Γκέρτσος (43’ λ.τρ. Μπούλιας), Τσαναχτσίδης, Μαγδαληνός, Μαραντίδης (68’ Γκολλόσι), Καρβούνης, Τσέλιος (80’ Καλογήρου), Σταματόπουλος, Τσάκαλος, Παπαχρήστου.
ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Μαρμαράς, Σούλης, Ασημακόπουλος (56’ Μάρκου), Μπίκλης, Στέφος, Σάββας, Κωτσαδάμ, Ζωγράφος (27’ λ.τρ. Παπαδάκης), Γκίνι, Κυριακίδης (65’ Πρίνος). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money