Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 4–3


Ο Άντι Τζίκα

Χαμός έγινε στο Πολυδένδρι, όπου ο τοπικός και πρωτοπόρος Μαύρος Αετός σε ματς–θρίλερ κατάφερε να πετύχει 3 γκολ σε 10’ λεπτά και να νικήσει με 4-3 τον καλύτερό του Φοίβο, που είχε προηγηθεί με 3-1!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0  στο 25’ με κεφαλιά του Τζίκα, σε κτύπημα φάουλ. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 στο 27’ με απευθείας κτύπημα κόρνερ του Χαντάντ!
Στο β’ ημίχρονο ο Φοίβος ήταν καλύτερος μέχρι το 75’ και αιφνιδίασε τον Μαύρο Αετό, αφού προηγήθηκε 3-1 με τέρματα των Αργυρού στο 50’ (σουτ έξω από την περιοχή, μετά από κόρνερ) και Λάβδα στο 67’ (κεφαλιά μετά από κόρνερ). Το παιχνίδι είχε «γείρει» υπέρ των φιλοξενουμένων…
Όμως, η ομάδα του Πολυδενδρίου δεν είχε πει την τελευταία της λέξη και πέτυχε την ολική ανατροπή του σκορ, από το 80’ ως το τέλος του αγώνα.
Ήρωας αναδείχθηκε ο σκληροτράχηλος Άντι Τζίκα, ο οποίος σημείωσε όλα (και τα 4) τα τέρματα του Μαύρου Αετού!
Στο 80’, το 88’ και το 92’, ο Τζίκα με ισάριθμα πλασέ μέσα από την περιοχή, διαμόρφωσε το τελικό 4-3 υπέρ της ομάδας του. Της έδωσε την νίκη και την δυνατότητα να παραμείνει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Διαιτητές: Καρράς – Αλεξοπούλου, Γκούβας. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, ο  Φοίβος υποστηρίζει ότι το πρώτο γκολ του Μ. Αετού ήταν επιθετικό φάουλ και το τρίτο οφ-σάιντ. 
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σαρκίρης, Μάζης (31’ λ.τρ. Γεώργας), Ματζίρι, Καμάρας, Τσεβάς, Θεοδωρής, Ηλίας (58’ Οικονόμου), Τζίκα, Σωτήρχος (75’ Πανανής), Τριαντάφυλλος, Λόης. 
ΦΟΙΒΟΣ: Ζώρζος, Αλεξανδρής, Ζησιμόπουλος, Σώκος (90' Τσαξιρλής), Παρόλας, Αργυρός, Χαντάντ (86’ Μηλιαράκης), Μαντάς, Λάβδας, Αγάλου (68’ Θεοδοσιάδης), Λούστ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money