Τρίτη 18 Νοεμβρίου 2014

ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ – ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ 4-0




Ο Φοίβος Βάρης δεν είχε κανένα πρόβλημα να νικήσει με 4-0 τον φιλότιμο αλλά τελείως ακίνδυνο Πανσταυραϊκό. Ο Φοίβος μπήκε νευρικά στο παιχνίδι και με πολύ άγχος, λόγω των τελευταίων ηττών. Θυμίζουμε ότι η ομάδα της Βούλας είχε υποστεί 3 σερί ανατροπές ενώ προηγείτο στο σκορ στα τελευταία λεπτά.

Όμως δύο τέρματα που σημείωσαν ο Αγάλου στο 37’ με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής (1-0) και ο Χαντάντ στο 40’ με γυριστό σουτ (2-0), από δύο ασσίστ του Λάβδα, «απελευθέρωσαν» τους γηπεδούχους, που κυριάρχησαν και στο β’ ημίχρονο.

Πέτυχαν το 3-0 στο 52’ με απευθείας κτύπημα φάουλ του Σώκου. Ακολούθησε σειρά χαμένων ευκαιριών, μεταξύ των οποίων και κτύπημα πέναλτυ από τον Μαντά στο 75’. Ο Λάβδας σημείωσε το 5ο του τέρμα στο πρωτάθλημα στο 88’, με σουτ από την μεγάλη περιοχή (4-0) και ο αγώνας τελείωσε με φοβερό σουτ του Τσαξιρλή στο οριζόντιο δοκάρι, στις καθυστερήσεις.

Είναι αξιοσημείωτο ότι ο μέσος όρος ηλικίας της αρχικής ενδεκάδας του Φοίβου (εξαιρώντας τον 36χρονο αρχηγό Σώκο), δεν ξεπερνούσε τα 19 έτη!

Διαιτητές: Μπαλής – Τσέλιος, Βλαχόπουλος.

ΦΟΙΒΟΣ: Ζώρζος, Αλεξανδρής, Σαραντόπουλος, Ζησιμόπουλος, Σώκος (85’ Μπεκιάρης), Παρόλας, Αργυρός, Λάβδας, Αγάλου (80’ Τσαξιρλής), Χαντάντ, Μαντάς (81’ Χάστας).

ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Στάμου, Οικονομίδης, Σκλήβας (79’ Λάσκαρης), Μήτρου, Αταλόγλου, Μπάσα, Στεργίου, Αραβίδης, Βίτσιος (46’ Αγγελής), Μυκωνιάτης (53’ Λάτο), Γαβαλάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money