Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ – ΚΟΡΩΠΙ 3–1

Το 1-1 από τον Τσέλια

Με ψυχή και διάθεση για την νίκη, ο Ολυμπιακός Αγ. Στεφάνου νίκησε το πολύ καλό Κορωπί με 3-1 και ξαναμπήκε στον χορό των πρωτοπόρων της βαθμολογίας…
Ήταν ένα καλό ποιοτικά και δυνατό παιχνίδι, που κρίθηκε στην ωριμότητα των παικτών των δύο ομάδων, καθώς τα περισσότερα λάθη έγιναν από τους ηττημένους.
Στο σκορ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο 20’ με κεφαλιά του Σκαβάρα σε καλοζυγισμένη σέντρα του Πάντου (0-1).
Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 στο 32’ με κοντινό πλασέ του Τσέλια, μετά από κτύπημα φάουλ του Βιδάλη και έξυπνη προσποίηση του Βαζέχα, που άφησε την μπάλλα να περάσει πάνω από το κεφάλι του για να καταλήξει στον αμαρκάριστο σκόρερ.
Με την λήξη του ημιχρόνου (45’) ο Ολυμπιακός ευτύχησε να «γυρίσει» το αποτέλεσμα, όταν ο Ιατρού κεραυνοβόλησε από κοντά τον Μιχάλη, ύστερα από άνοιγμα του Μπαλωμένου στον σκόρερ (2-1). Είχε προηγηθεί στο 39’ εντυπωσιακό σουτ-λόμπα του εκπληκτικού Χρήστου Τσεβά, πάνω από τον τερματοφύλακα Μιχάλη, με την μπάλλα να «γκελάρει» και να καταλήγει μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ! Στην φάση αυτή ο Χρ. Τσεβάς έπαθε θλάση, κι αντικαταστάθηκε (41’) από τον αδελφό του Κώστα.
Με την έναρξη του β’ μέρους το Κορωπί πίεσε και διατήρησε την υπεροχή σχεδόν σ’ όλο το 45λεπτο, δημιουργώντας ευκαιρίες που όμως δεν είχαν αποτέλεσμα. Οι γηπεδούχοι κατέφυγαν σε αντεπιθέσεις, καθώς από το 61’ έμειναν με 10 παίκτες, λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Ιατρού.
Σε μια απ’ αυτές, ο νεοεισελθών Ζυγούρης ξέφυγε από πλάγια θέση και πραγματοποίησε κοντινή σέντρα, παράλληλα με το τέρμα. Ο Κ. Τσεβάς δεν δυσκολεύθηκε με κεφαλιά να σημειώσει το 3-1. Οι προσπάθειες των φιλοξενουμένων έστω και για μείωση του σκορ, προσέκρουσαν στις σωστές επεμβάσεις του έμπειρου τερματοφύλακα Χανδρινού.
Ο διαιτητής Μαλαμάς δέχθηκε το σκληρό παιχνίδι κι από τις δύο πλευρές. Σωστοί στις υποδείξεις τους οι βοηθοί Μπουξμπάουμ και Ρούντος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Παπαγεωργίου, Σεβδαλής, Βιδάλης (83' Κάππος), Μπερμπάντης, Αρκουμάνης (52' Ζυγούρης), Τσέλια, Βαζέχα, Ιατρού, Χρ. Τσεβάς (41' λ.τρ. Κ. Τσεβάς), Μπαλωμένος.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Σότα (76’ λ.τρ. Λυμπερόπουλος), Πάντου, Πριονίδης, Ματσαγγός, Ρεντζής, Μαρινάκης, Αλεξίου (65' Χανιώτης), Σκαβάρας, Γιαχάεβ, Νούρια (46’ Αντ. Κερμέζο). 

Το 2-1 από τον Ιατρού 

Το 3-1 από τον Κ. Τσεβά 


Το 0-1 από τον Σκαβάρα



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money