Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 2–2










Καλό και δυνατό παιχνίδι έγινε στην Παλλήνη. Στιγματίσθηκε, όμως, από τις «εγκληματικά» λανθασμένες υποδείξεις του ενός βοηθού (Σπυρόπουλου), όπως υποστηρίζουν διαμαρτυρόμενοι οι παράγοντες του Παλληνιακού.
Πάντως, ο Πρωτέας στάθηκε πολύ καλά αλλά είχε την ατυχία στο 22’ να υποπέσει σε φάουλ πιάνοντας την μπάλλα με τα χέρια εκτός περιοχής και ν’ αποβληθεί ο τερματοφύλακάς του Θωμόπουλος (σε προσπάθεια του Κοβάνη). Τον αντικατέστησε ο Παπαβασιλείου (μπήκε στην θέση του Μινάι).
Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί (0-1) μόλις στο 2’ με τον Μαραγκό και ισοφάρισε ο Κοβάνης 1-1 στο 30’.
Στο 45’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μαμάκος με κεφαλιά πέτυχε το 1-2 και το τελικό 2-2 διαμόρφωσε στο 58’ ο Καρπούζης.
Η διοίκηση του Παλληνιακού, σύμφωνα με δηλώσεις παραγόντων της, ήταν εξαιρετικά δυσαρεστημένη για τις εξοργιστικές –όπως τις χαρακτήρισαν- υποδείξεις του βοηθού, με τις οποίες κόπηκαν πολλές επιθέσεις των γηπεδούχων! 
Καλός ήταν ο διαιτητής Αντ. Βλάχος και με επουσιώδη λάθη ο βοηθός Κάλλης. 
ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Π. Μπούρας (46’ Καρπούζης), Κούσης, Αλ. Καλούδης, Κοκκινάκης, Ελ Γκαμάλ, Μητσιάρας, Ηλ. Μπούρας, Κοβάνης, Κούνας (73' Μαργέλης), Καββαδίας.

ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Γεωργίου (69’ Λέκα), Μινάι (24’ Παπαβασιλείου), Μαραγκός (46’ Φέκας), Παπαντζίμας, Μαμάκος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money