Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ 2–1


Νίκη της Θύελλας με πολλά παράπονα για την διαιτησία (μάλλον δικαιολογημένα) από πλευράς Ολυμπιακού Αγ. Στεφάνου. Η Ελένη Αντωνίου δεν έπαιξε σύμφωνα με το «γράμμα» αλλά σύμφωνα με το «πνεύμα» των κανονισμών!
Αποτέλεσμα ήταν να δώσει ένα έντονα αμφισβητούμενο πέναλτυ (σε υποτιθέμενο χέρι του Βιδάλη, λένε οι διαμαρτυρόμενοι), με το οποίο άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι και να επιτρέψει την κατακύρωση του δεύτερου τέρματος (από εμφανή θέση οφ-σάιντ, έλεγαν οι περισσότεροι θεατές)!
Στην συνέχεια δέχθηκε τον διασυρμό του ποδοσφαίρου από πλευράς παικτών των φιλοξενουμένων, οι οποίοι άφηναν την μπάλλα στους αντιπάλους τους και ουσιαστικά τους …παρότρυναν να παίζουν μόνοι τους, με μοναδικό αντίπαλο τον απίστευτα καλό τερματοφύλακα Χανδρινό (έσωσε την εστία του από 3 τουλάχιστον τετ-α-τετ).
Όλα έγιναν στο β’ ημίχρονο, καθώς στο πρώτο 45λεπτο δημιουργήθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες.
Οι καλύτερες φάσεις του β’ μέρους:
Στο 61’ ο νεαρός Μπαλωμένος είδε 2η κίτρινη κάρτα (ακούμπησε την μπάλλα με το χέρι) και αποβλήθηκε.
Στο 62’ ο Χανδρινός απέκρουσε δυνατό σουτ του Αθανασόπουλου και σε νέο σουτ του ίδιου παίκτη, η διαιτητής είδε πέναλτυ (χέρι του Βιδάλη). Το εκτέλεσε ο Χαρακτίδης και πέτυχε το 1-0.
Στο 77’ ο Χαρακτίδης πήρε την μπάλλα από το κέντρο του γηπέδου, κι εφόρμησε μπροστά. Άλλαξε πάσα με τον Αχ. Κατσιούλη και μπήκε από θέση οφ-σάιντ μόνος του και σημείωσε το 2-0.
Στο 81’ τετ-α-τετ του Αχ. Κατσιούλη (τον άφησε μόνο του η άμυνα) με τον Χανδρινό, απέκρουσε ο τερματοφύλακας και ο νεαρός Σκόρδας.
Στο 82’ τετ-α-τετ του Δημεσπύρα (τον άφησε μόνο του η άμυνα) με τον Χανδρινό, απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο 90’ ο Κ. Τσεβάς κέρδισε πέναλτυ από τον Δημεσπύρα. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Τσέλια και μείωσε στο τελικό 2-1.
Γενικά, η Θύελλα ήταν κάπως καλύτερη από τον Ολυμπιακό αλλά δεν γνωρίζουμε αν δεν «κέρδιζε» το πέναλτυ, πώς θα σημείωνε γκολ;
Προβληματική η διαιτησία της Ελ. Αντωνίου. Με λάθη και οι βοηθοί Πολυχρονιάδης και Μήταρης.
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης, Αράπης (55' λ.τρ. Αχ. Κατσιούλης), Στάφα (80' Μαργέτης), Τσέλιος, Τασσόπουλος, Ντούνης, Χαρακτίδης, Γεραγωτέλλης (75' λ.τρ. Ντόσκας), Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης, Δημεσπύρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Χανδρινός, Παπαγεωργίου, Σεβδαλής (46' Κ. Τσεβάς), Βιδάλης, Μπερμπάντης, Αρκουμάνης (75' Τσουμάνης), Τσέλια, Ιατρού, Ζυγούρης (63' Σκόρδας), Βαζέχα, Μπαλωμένος. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money