Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΚΡΥΟΝΕΡΙ 2–1




Ο Εθνικός σημείωσε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, μόλις στην 12η αγωνιστική ημέρα (13η στα χαρτιά)! Θύμα του ήταν το Κρυονέρι, που υποτίμησε τον αντίπαλό του και υπετάγη φυσιολογικά στην δυναμική προσπάθεια και την θέληση για νίκη των γηπεδούχων…

Ο Χατζηλίας πέτυχε το 1-0 στο 12’ με ψηλοκρεμαστό σουτ μέσα από την περιοχή. Επίσης, ο Ζιάγκος είχε τετ-α-τετ με τον Βέκιο στο α’ ημίχρονο αλλά ο τερματοφύλακας μπλόκαρε την μπάλλα.

Στο β’ μέρος το Κρυονέρι αντέδρασε και διατήρησε την υπεροχή για ένα 20λεπτο. Στο 57’ είχε δοκάρι σε κεφαλιά του Μπερμπάντη και στο 65’ ισοφάρισε 1-1 με κεφαλιά του Θανασούλη, σε κτύπημα φάουλ. Όμως οι γηπεδούχοι ανέλαβαν πρωτοβουλίες, σημείωσαν δεύτερο τέρμα, κι έχασαν 3 ακόμη κλασσικές ευκαιρίες για άλλα τόσα τέρματα!

Το 2-1 έγινε στο 78’ με κεφαλιά-ψαράκι του Μαντόπουλου, μετά από κτύπημα κόρνερ και πρώτη κεφαλιά του Μαγκουσοχατζάκη προς τον σκόρερ. Τις 3 καλές ευκαιρίες του Εθνικού στο τελευταίο 10λεπτο, έχασε ο Ζιάγκος.

Διαιτητές: Παπάζογλου – Αχ. Παπαδόπουλος, Βιτσεντζάτος. Στο 87' απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κεφάλας. 
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Ελευθερίου, Μαντόπουλος, Χατζόπουλος, Τσούκα, Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος (75’ Μασούρας), Τρυφιάτης, Χατζηλίας (85' Μπεκιάρης).

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Βέκιος, Σιατραβάνης (46’ Κοντόσταυλος), Κολώτας, Χουζούρης (75’ Κόλμπερ), Κ. Πέππας (61’ Βλαχάκης), Σ. Δεσύλλας, Σταμούλης, Θανασούλης, Δρακόπουλος, Μπερμπάντης, Κεφάλας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money