Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΧΗ ΜΑΡΑΘ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡ. 2–1



Δύσκολη αλλά μάλλον δίκαιη επικράτηση της Μάχης επί του ισχυρού Ολυμπιακού Λαυρίου, που είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του. Σε κακό αγωνιστικό χώρο και με αρκετό αέρα, διεξήχθη ο αγώνας στο στάδιο του Μαραθώνα.

Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι με γκολ του Τσίκλου στο 29’ που εκμεταλλεύθηκε προσωρινή απόκρουση του τερματοφύλακα Τσούνη.

Η Μάχη δημιούργησε 2-3 καλές ευκαιρίες για γκολ στο α’ ημίχρονο, αλλά και οι φιλοξενούμενοι κρατούσαν καλά… Πάντως στο 36’ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν (1-1) με πέναλτυ που κέρδισε ο Σένε, κι εκτέλεσε εύστοχα ο Μίχας. Συνέχισε να είναι καλύτερη στο β’ μέρος η Μάχη και επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις ο Ολυμπιακός. Στο 79’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Τσιώλης, ενώ λίγο νωρίτερα (65’) είχε αντικατασταθεί ο Τσίκλος, παρά το γεγονός ότι είχε αποχωρήσει λόγω τραυματισμού ο προσωπικός του αντίπαλος Σωτηριάδης.

Στο 86’ ήλθε το 2-1 με κοντινό πλασέ του Σένε, ύστερα από συνδυασμό με τον Αλ. Κοροβέση.

Στο 3λεπτο 86’-89’ η Μάχη είχε δύο καλά σουτ με τον Κοροβέση και τον Καρακοζίδη, που απέκρουσε εντυπωσιακά ο Καραμολέγκος, ενώ στις καθυστερήσεις ο Ολυμπιακός πίεσε, κι απείλησε σοβαρά με ισοφάριση, αλλά ο Τσούνης έσωσε την εστία του, αποκρούοντας με τα πόδια!

Μέτρια η διαιτησία του Αντιπαριώτη. Καλοί οι βοηθοί Δ. Τζαφόλιας και Πανούτσος.

ΜΑΧΗ: Τσούνης, Τσέλα, Αλ. Κοροβέσης, Πάσσαρης, Σωτηριάδης (68' λ.τρ. Καλλιακούδας), Καραλής, Παπασταθόπουλος (90' Καχόπουλος), Νταής, Σένε (88' Μεταξάς), Μίχας, Καρακοζίδης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Καραμολέγκος, Βαφειάδης, Ρόσι, Παπαγεωργίου, Μπεργιάννης, Τσιώλης, Μπουλάρι (46' Κουρτάνοβιτς), Πούλος, Τσίκλος (65' Χρήστου), Βελετάκος (75' Παράσχος), Έλενας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money