Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π.Φ. – ΕΘΝΙΚΟΣ Ν.Μ. 2–0



Εύκολα επικράτησε ο γηπεδούχος Πρωτέας Π. Φωκαίας του Εθνικού Ν. Μάκρης με 2-0, σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο τέρμα από …τα αποδυτήρια! Στην πρώτη επίθεση του αγώνα ο Πρωτέας έφθασε κοντά στο γκολ, όταν σε δυνατό βολέ του Παπαντζίμα από το ύψος της περιοχής, η μπάλλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Βοτσίδη και πριν συμπληρωθεί αγωνιστικό δίλεπτο, το σκορ άνοιξε με κοντινό πλασέ πάλι του Παπαντζίμα, από ωραία πάσα του Μαμάκου (1-0)!
Πάντως, στην συνέχεια οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν κι έκαναν πολλά λάθη, με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να αντιδράσουν και στο 28’ να απειλήσουν με ισοφάριση, όταν από κάθετη πάσα του Τρυφιάτη, ο επικίνδυνος Τσούκα έκανε σουτ που απέκρουσε ο Θωμόπουλος.

Η είσοδος του νεαρού Βασιλείου στο παιχνίδι (46’), άλλαξε τις ισορροπίες και η επίθεση του Πρωτέα βελτιώθηκε σημαντικά. Στο 54’ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μινάι, η μπάλλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κι έφυγε άουτ.

Στο 67’ από ενέργεια του Παπαντζίμα, ο Βασιλείου σούταρε δυνατά, η μπάλλα κοντράρισε σε αμυντικούς και ο Μαμάκος από κοντά πέτυχε το 2-0.

Στο 71’ ο τερματοφύλακας Βοτσίδης βγήκε από την περιοχή του και με τα πόδια έκοψε τον Βασιλείου, ενώ σε παρόμοια φάση στο 75’ και σουτ εκτός περιοχής του Μαμάκου στο κενό τέρμα, η μπάλλα κατέληξε άουτ! Τέλος, στο 90’, ο εξαιρετικός Βασιλείου με κεφαλιά εξ επαφής με το τέρμα, έστειλε –και πάλι- την μπάλλα άουτ.

Διαιτητές: Μπερέτας – Γουρνιάς, Δατσέρης.

ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Ρωμαΐδης, Μαραγκός (46’ Βασιλείου), Mινάι, Γεωργίου (70’ Πατρινός), Παπαντζίμας, Μαμάκος (82’ Τσούνης).

ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Ελευθερίου, Μαντόπουλος, Χατζόπουλος (76’ Μπεκιάρης), Τσούκα, Κωνσταντόπουλος, Ζιάγκος, Τρυφιάτης, Χατζηλίας (39’ Γκρέκος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money