Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 2-3


Στιγμιότυπο από παλαιότερο αγώνα (19/5/2012) Αρτέμιδος-Φοίβου 3-3, στην Ραφήνα

Καλό παιχνίδι από δύο ομάδες που προσπαθούν και καταφέρνουν να παίζουν σωστό ποδόσφαιρο…
Καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο ο Αστέρας, διατήρησε την κατοχή της μπάλλας αλλά δεν ήταν πιο επικίνδυνος από τον Φοίβο.
Πάντως, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) στο 12’ με ωραίο πλασέ του Ζούμα, μετά από κάθετη μπαλλιά που «τρύπησε» την άμυνα του Φοίβου. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν (1-1) στο 35’ με τον Μαντά, που εκμεταλλεύθηκε διείσδυση από πλάγια και γύρισμα του Λάβδα.
Στο διάστημα 46’-60’ η παράσταση ήταν για ένα ρόλο, από τον Φοίβο! Προηγήθηκε 1-2 στο 49’ με σουτ από την μικρή περιοχή του Αργυρού, απώλεσε πέναλτυ με τον Χαντάντ στο 54’, που απέκρουσε ο τερματοφύλακας Γκιόλας, και τελικά τριπλασίασε τα τέρματά του στο 57’, όταν σε λάθος έξοδο του Γκιόλα, πάλι ο Αργυρός, σκόραρε στην κενή εστία (1-3).
Στο τελευταίο ημίωρο ο Αστέρας ξαναπήρε την υπεροχή στις κινήσεις αλλά ο τερματοφύλακας Αζαριάδης ήταν σταθερός όποτε χρειάσθηκε.
Ωστόσο, ο Φοίβος ήταν πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις του. Το τελικό σκορ 2-3, διαμορφώθηκε στο 92’ πάλι από τον Ζούμα, που βγήκε μόνος του με τον Αζαριάδη και τον πλάσαρε.
Ο Αστέρας είχε αρκετές ελλείψεις βασικών του παικτών και δεν απέδωσε τα αναμενόμενα.
Ο Φοίβος είχε σε εξαιρετική ημέρα τον Αγάλου, ο οποίος κέρδισε το πέναλτυ κι έδωσε ασίστ στο δεύτερο γκολ, ενώ ταλαιπώρησε την άμυνα των γηπεδούχων.
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Μπαλάγκα, Γκόντα.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Γκιόλας, Αντωνιάδης, Καϊταλίδης, Αμανατίδης, Κατσίλης, Αλ. Χρυσολωράς, Ζούμας, Πάτσιος (70’ Ρουμελιώτης), Χατήρας, Χειμωνίδης, Παλατζίδης.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Αλεξανδρής (70’ Μηλιαράκης), Σαραντόπουλος, Ζησιμόπουλος, Θεοδοσιάδης, Παρόλας (65’ Λουστ), Αργυρός, Λάβδας (80’ Χάστας), Αγάλου, Χαντάντ, Μαντάς.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money