Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 12ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ



Φάση από παλαιότερη συνάντηση Αχιλλέα - Νικητών

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΡΗΣ ΒΟΥΛΑΣ 0–0

Πολύ δυνατό παιχνίδι και με διάθεση για την νίκη κι από τις δύο ομάδες. Ο Ωρωπός πίεσε όσο μπορούσε αλλά δεν κατάφερε να σημειώσει τέρμα. Ο Άρης Βούλας στάθηκε πολύ καλά, κι έχασε 3-4 καλές ευκαιρίες να σημειώσει γκολ.

Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Πολυχρονιάδης, Τσαλίκογλου.

ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Αμπάζι, Γκλιάτης, Κατερίνης, Αποστολάκης, Φιλλής (79’ Μηλακώτης), Μήτρου, Κρομμύδας (70’ Βολιώτης), Θάνος, Δημητριάδης (66’ Οικονομάκος).

ΑΡΗΣ: Βασιλόπουλος, Σιδερόπουλος, Μήτσιος, Μπολοβίνος, Διακρούσης, Γ. Κυριακίδης, Κριλής (46’ Βεϊζάι), Φώσκολος, Παπαγεωργίου (93’ Τσιαγκάνης), Παπαδημητρόπουλος, Πέκωφ (79’ Διγενής).



ΑΧΙΛΛΕΑΣ – ΝΙΚΗΤΕΣ 1–4

Αν και προηγήθηκε 1-0 στο 20’ με γκολ του Παπαχρήστου, ο Αχιλλέας, όχι μόνο δεν κατάφερε να επικρατήσει των Νικητών, αλλά κινδύνευσε με …διασυρμό, σύμφωνα με το τελικό αποτέλεσμα. Η εξέλιξη του αγώνα δεν ήταν σύμφωνη με την εικόνα που αφήνει το 1-4, παρ’ ότι οι Νικητές ήταν αρκετά καλοί. Όμως, στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, ο Αχιλλέας διατήρησε την κατοχή της μπάλλας. Δεν ήταν, όμως, επικίνδυνος επιθετικά. Από την άλλη, σχεδόν κάθε ευκαιρία των Νικητών έγινε γκολ!

Το 1-1 πέτυχε ο Σωτηρόπουλος στο 34’ με διαγώνιο σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή, ψηλά στο «Γ» της εστίας του Μανιώτη. Πολύ γρήγορα (38’) οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο σκορ, με σουτ του Στούμπου από το ύψος της περιοχής (1-2).

Με βολίδα εκτός περιοχής του Πετράι, στο 63’, έγινε το 1-3. Τέλος, στο 87’, μετά από συνδυασμό Λεμονή-Τζέγια, ο Πανουσόπουλος από την μικρή περιοχή έγραψε το τελικό 1-4!

Διαιτητές: Μπερἐτας – Γουρνιάς, Δατσέρης.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ: Μανιώτης, Αβραμόπουλος, Γκέρτσος (67’ Τσέλιος), Τσαναχτσίδης, Μπούλιας (61' Κωστόπουλος), Μαραντίδης, Καρβούνης, Καλογήρου, Σταματόπουλος, Τσάκαλος (71’ Σάλαρι), Παπαχρήστου.

ΝΙΚΗΤΕΣ: Κατσής, Τζέγια, Σαββίνος, Ευστ. Αντωνόπουλος, Κορωνιάς, Σωτηρόπουλος, Πανουσόπουλος, Καραμάνος (87’ Γαβριηλίδης), Πετράι (78’ Λεμονής), Στούμπος Τσουκαλάς (88’ Τουλόπουλος).



ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 0–3

Εμφανώς καλύτερος ο Παμπαιανικός, πέρασε σαν σίφουνας από την Βουλιαγμένη, που δεν είχε την αναμενόμενη απόδοση…

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν από την αρχή και πέτυχαν το 0-1 στο 6’ με τον Λαγό. Συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και διπλασίασαν τα τέρματά τους (0-2) στο 33’ με τον Κατσικώστα, ενώ στο 40’ κέρδισαν πέναλτυ, που εκτέλεσε ο Κρητικός και απέκρουσε προσωρινά ο Κατράνας. Όμως ο επερχόμενος Λαγός σημείωσε το 0-3, κρίνοντας οριστικά την έκβαση του παιχνιδιού.

Στο β’ μέρος η Βουλιαγμένη κάτι προσπάθησε να κάνει αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και ο Παμπαιανικός, που έχασε κι άλλες ευκαιρίες, πήρε το πολύτιμο τρίποντο με σχετική άνεση…

Διαιτητές: Απ. Παπαδόπουλος – Χριστόπουλος, Πολίτης.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ: Κατράνας, Ανδρ. Λιόλιος, Αντάρτης, Κυριαζόπουλος, Μουτεσίδης (46’ Γαγλίας), Τσιρλής (63’ Τσιβίκης), Καρδαμίτσης, Μανταλώζης (72’ Προβίδας), Μάριου, Στ. Λιόλιος, Μάστορας.

ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης (78’ Δημητρούλας), Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Λαγός, Παπανίκου, Κατσικώστας, Τσιγάρας (85’ Φούκι), Μυρτάι (82’ Λόκου).



ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΑΝΟΙΞΗ 0–1

Απρόσμενη νίκη για την Άνοιξη και απροσδόκητη σύμφωνα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Η Ατλαντίς υπερείχε σ’ όλη την  διάρκεια του αγώνα, κι έχασε σωρεία ευκαιριών που ανέδειξαν σε «πρόσωπο» της συνάντησης τον τερματοφύλακα Θεολόγη. Οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Καγιά στο β’ μέρος, πληθώρα ευκαιριών και καθολική κατοχή μπάλλας αλλά οι φιλοξενούμενοι πέτυχαν γκολ στο 83’ με ενέργεια και σουτ του Παπιδάκη, και νίκησαν 1-0. 

Διαιτητές: Γιαλούρης – Κάλλης, Καραθανάσης.

ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης (46’ Κάκαρης), Μπενέκος, Ξαγοράρης, Μπαμπαλούκας, Χαμπέρης, Μπερέτης, Δριλάκης, Τσαδήμας (59’ Πανόπουλος), Καγιάς, Χατζηκοκολάκης (85’ Μπάμης).

ΑΝΟΙΞΗ: Θεολόγης, Καντιδάκης, Ζώτος, Κυριάκης, Αρτοποιάδης, Αθανασόπουλος, Λιγωμάνος (23’ λ.τρ. Κολώτας), Δαρζέντας, Λαγαστής, Παπιδάκης, Ζεγκος-Λακαφώσης (88’ Μπιτζηλαίος).



ΚΑΛΥΒΙΑ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ 1–1

Δυνατό παιχνίδι, λίγες φάσεις και ισόπαλο αποτέλεσμα (1-1) στο τοπικό ντέρμπυ Καλυβίων-Σαρωνικού.

Τα Καλύβια παραλίγο να αιφνιδιάσουν στο πρώτο λεπτό, αλλά λίγο πριν πλασάρει ο Μάτι σε τετ-α-τετ με τον Τζιβίλογλου, ο τερματοφύλακας του Σαρωνικού έσωσε από βέβαιη παραβίαση την εστία του.

Η φάση αυτή και η αποβολή στο 41’ του Τσιγαρίδα, με απευθείας κόκκινη κάρτα (κτύπησε αντίπαλο εκτός φάσης), ήταν τα πιο σημαντικά γεγονότα του α’ ημιχρόνου.

Ο Σαρωνικός παρ’ ότι με 10 παίκτες, έδειξε πιο δεμένη ομάδα με πιο ορεξάτους παίκτες, είχε και δοκάρι με τον Χαρίτο στο 45’. Ίσως γι’ αυτό είχαν και την συμπαράσταση αρκετών φίλων της ομάδας, που την ακολούθησαν και την ενίσχυσαν ουσιαστικά στις προσπάθειές της.

Στο 49’ ο Τζιβίλογλου απέσπασε πάλι το χειροκρότημα της εξέδρας, όταν σε αναμπουμπούλα μέσα στην περιοχή, έδειξε στοιχεία έμπειρου τερματοφύλακα και απομάκρυνε τον κίνδυνο.

Στο 56’ σε τετ-α-τετ Ζντράβα-Παπαϊωάννου, νικητής αναδείχθηκε ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων!

Στο 58’ οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν (0-1) με πλασέ τον Ντίνου και στο 62’ ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι (1-1) με καταπληκτικό σουτ στην κίνηση του Σερμπενιάδη, στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Τζιβίλογλου!

Στην συνέχεια το παιχνίδι ισορρόπησε αλλά οι γηπεδούχοι δεν είχαν περισσότερη ενέργεια ενώ οι φιλοξενούμενοι πρόσεξαν την άμυνά τους. Πάντως, είχαν επικίνδυνες αντεπιθέσεις και παραλίγο να σκοράρουν στο 84’ με τον Ντίνο που είχε νέο δοκάρι αλλά και στο 86’ με γυριστή κεφαλιά (μόλις άουτ) του Χατζημιχαηλίδη.

Στο 88’ απεβλήθη ο Καρελιώτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για επικίνδυνο παιχνίδι και διαμαρτυρία.

Διαιτητές: Δραγάτης – Χόικας, Αχ. Παπαδόπουλος.

ΚΑΛΥΒΙΑ: Παπαϊωάννου, Λ. Καραγιάννης, Ι. Δέδες, Ευθ. Τσομπανάκης, Λάζαρης, Χασουράκης (46’ Καρελιώτης), Θεοφ. Τσομπανάκης, Μασουράκης (78' Χάλαρης), Χριστόπουλος, Σερμπενιάδης, Μάτι (46' Γκίνης).

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Τζιβίλογλου, Μαλατάνος, Γεσιλάι (68' Μπούκης), Τσούνης, Κετέογλου, Τσιγαρίδας, Ζντράβα, Ντίνος, Χαρίτος (82' Τσόρακας), Αλεξίου, Τσώκος, (67' Χατζημιχαηλίδης).



ΝΙΚΗ ΔΡΟΣΙΑΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 0–2
Ο Παθιακάκης πέρασε το εμπόδιο της Νίκης, στην Δροσιά, με 2-0. Ο Μυλωνάς, μετά από καλή ομαδική προσπάθεια, πέτυχε το 0-1 στο 16’. Το 0-2 σημείωσε ο Μέρο στο 72’ με ατομική ενέργεια και πλασέ. Νωρίτερα (65’), ο Ντρένοβα εκτέλεσε πέναλτυ, που κέρδισε ο Μέρο, άουτ!

Η Νίκη διατήρησε ανούσια κατοχή μπάλλας και απείλησε μετά το 0-2, με μια σέντρα από κτύπημα φάουλ, που δεν κατάφερε κανείς να προωθήσει την μπάλλα στα δίχτυα!

Εξαιρετική η διαιτησία: Μαλαμάς – Μακρής, Παπαδιώτης.

ΝΙΚΗ: Πολεμίτης, Κούζας, Παναγιωτίδης, Μούρτης, Σκριβάνος, Χαμζάι (73’ Ποροτσίδης), Λιβαθινός, Κιούρκος, Πιπέρας, Τσαβδαρίδης, Μηλιώτης.

ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης, Τσάλας, Τζάος, Κ. Τασιούδης, Κουλούρης (57’ Μπότζιος), Μέρο, Μ. Τασιούδης, Μυλωνάς (61’ Μπάσολι), Ντρένοβα, Αγγελίνας (48’ Ρόμπολας).



ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 3–0

Χωρίς μεγάλη δυσκολία, ο Νικολακάκης συνέχισε την νικηφόρο πορεία του. Αυτή την φορά επεβλήθη γηπεδούχος της μέτριας Αρτέμιδος, με 3-0.

Μόλις στο 4’ ο Καβάσης έκανε το 1-0 και στο 23’ ο Καλλέρης διπλασίασε τα τέρματα του Νικολακάκη (2-0). Το πιο ωραίο γκολ πέτυχε στο 40’ πάλι ο Καβάσης, με πλασέ μετά από συνδυασμό (3-0).

Στο β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι κράτησαν σβηστές τις μηχανές, καθώς οι φιλοξενούμενοι έδειχναν αδύναμοι να αντιδράσουν. Πάντως, είχαν δύο δοκάρια, με τον Καβάση στο 60’ και με τον Πιατσούνη στο 65’, ενώ έχασαν κι άλλες ευκαιρίες.

Καλοί οι διαιτητές: Κορδολαίμης – Κυριακόπουλος, Κάλλης. Στο 73’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Αϊδώνης.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Νίκας (70’ Κούκιος), Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (73’ Τέρζιεφ), Καλλέρης, Κούλε, Καβάσης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ (67’ Βλαντόιου).

ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Βογιατζόγλου (40’ λ.τρ. Σερμαγιάς), Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (60’ Σωτηρόπουλος), Καρόκης, Μίχο, Τζούτζι (80’ Βετουλαδίτης), Αϊδώνης.



ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 2–0

Σε παιχνίδι δυνατό, με 11 συνολικά κάρτες (7 οι γηπεδούχοι, 4 οι φιλοξενούμενοι), ο Αφιδναϊκός νίκησε 2-0 το Καπανδρίτι, πετυχαίνοντας ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο.

Το 1-0 από τον Ζουβερέλλη στο 22’ και το 2-0 από τον Π. Νικολάου στο 80’. Ο Καραμήτρος απεβλήθη στο 80’ με 2η κίτρινη κάρτα.

Διαιτητές: Κορδολαίμης – Βάλλας, Περδίκης.

ΑΦΙΔΝΑΪΚΟΣ: Μορφονιός, Κουτσούκος, Καραμήτρος, Π. Νικολάου, Άλι (79’ Βελτανιώτης), Ζουβερέλλης, Τάτσης (89’ Κασφίκης), Κλισί, Γάγγας, Ι. Νικολάου, Νυχάς (80’ Ζαχαρόπουλος).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Σκούρας, Κουτρώνας, Σελίστα, Σωτήρχος, Σίνας, Αλία, Σπ. Τσαλίδης, Ειρ. Αθανασόπουλος (78’ Νικολόπουλος), Μπύρωσης (60’ Ν. Μελιράς), Καραμπιτιάνης, Μάρ. Τσαλίδης (50’ Παπαθανασίου).



ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 5–4

Φοβερό ματς έγινε στα Σπάτα, με συνεχείς εναλλαγές του σκορ και 9 τέρματα (σαν να έπαιζαν πόλο και όχι ποδόσφαιρο).

Τελικά επικράτησε ο Αήττητος, που προηγήθηκε 1-0, 3-2 και 5-3 ενώ η Δόξα Αγίας Άννας πήρε προβάδισμα μόνο μία φορά, στο ημίχρονο με 2-1! Ο νεαρός Μασκλαβάνος αναδείχθηκε σε μορφή του παιχνιδιού, πετυχαίνοντας 3 γκολ για λογαριασμό του Αήττητου.

Αναλυτικά, η σειρά των 9 τερμάτων:

1-0: Μασκλαβάνος στο 2’.

1-1: Κολάγκι (αυτογκόλ) στο 21’.

1-2: Κωτσαδάμ (πέναλτυ) στο 28᾿

2-2: Παργιανός στο 52’.

3-2: Παπαδάς στο 62’.

3-3: Νικολάου στο 64’.

4-3: Μασκλαβάνος στο 67’.

5-3: Μασκλαβάνος στο 75’.

5-4: Κωτσαδάμ στο 88’.

Πολύ καλός ο διαιτητής Δραγάτης, που έδειξε 12 κίτρινες κάρτες (8 σε γηπεδούχους και 4 σε φιλοξενούμενους), χωρίς να αποβάλλει κανένα παίκτη! Κακός ο βοηθός Χουλιάρας (παραλίγο με τις υποδείξεις του να τινάξει το ματς στον αέρα), μέτριος ο Γκούβας.

ΑΗΤΤΗΤΟΣ: Κονόμι, Ράπτης (58' Λάππας), Λύγκος, Μωυσιάδης, Ιορδ. Παπαδόπουλος, Κολάγκι, Κουλοχέρης, Κ. Φράγκος (34’ Αργ. Φράγκος), Μασκλαβάνος, Παργιανός (61’ Τούντας), Παργιανός.

ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Σούλης, Παρασκευόπουλος, Ασημακόπουλος, Μπίκλης, Στέφος (57’ Νικολάου), Παπαδάκης (80’ Γαβαλάς), Κολονίκης, Πρίνος (72’ Βαρθάλης), Κωτσαδάμ, Γκίνι.



ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–1

Ο Διόνυσος πήρε την νίκη στο 90’ λεπτό επί του Ραμνούντα Γραμματικού, που σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο! Ο Ραμνούς ίσως άξιζε και την νίκη ακόμη, αφού έπαιξε με πάθος, κι εμφανίσθηκε καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει.

Το παιχνίδι άρχισε με καλή ευκαιρία του Διονύσου, καθώς ο Κώνστας μόνος του στην μικρή περιοχή, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα Κόλλια. Ο Ραμνούς απάντησε με δύο μεγάλες ευκαιρίες, τις οποίες εξουδετέρωσε ο Βάγγερ. Αρχικά μια κεφαλιά του Βλασσόπουλου και στην συνέχεια ένα πολύ καλό γωνιακό σουτ έξω από την περιοχή, του Μερκούρη.

Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος έχασε άλλες δύο ευκαιρίες, με τους Δρόσο και Αλεξανδρόπουλο αλλά ο Ραμνούς είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 75’, όταν ο Χατζηανδρέου μέσα στην μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ! Όμως, ο Στεφανιδης στο 90’ πέτυχε με προσωπική ενέργεια και ιδανικό πλασέ το 0-1, δίνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.

Διαιτητές: Μαργαρἰτης – Τσέλιος, Β. Γαλάνης.

ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Γρίβας, Βλασσόπουλος, Ν. Χαμάμης, Ελ. Κόλλιας, Σαμανίδης (60’ Κων. Κόλλιας), Μερκούρης, Χατζηανδρέου (73’ Μέξης), Ραπτογιάννης, Κίτσι (81’ Τούντας).

ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Τορλαχίδης, Χρ. Γκέσουρας, Κώνστας, Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος (75’ Απ. Γκέσουρας), Μαρώλιας, Σιδηρόπουλος (60’ Παξιμάδης), Δρόσος, Ζερμπίνης (44' Στεφανίδης).


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money