Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

ΩΡΩΠΟΣ – ΑΡΤΕΜΙΣ 1–2


Η ομάδα της Αρτέμιδος με σύνθεση της περιόδου 2013-2014

Η Άρτεμις «έριξε» το κάστρο του Ωρωπού! Νίκησε στα Νέα Παλάτια με 2-1 στις καθυστερήσεις του αγώνα και άφησε τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στον διαιτητή…
Ο Ωρωπός προηγήθηκε στο 26’ με τον Γκλιάτη (1-0), κι έχασε σειρά ευκαιριών που μπορούσαν να έχουν ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ στο 35’ που εκτέλεσε ο Βασιλείου και απέκρουσε ο Μίγγιρης!
Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι φαίνεται ότι θεώρησαν το ματς «του χεριού» τους, έκαναν τις αλλαγές τους, πίεσαν, είχαν πάλι ευκαιρίες να πετύχουν γκολ, αλλά δεν κατάφεραν τίποτε περισσότερο…
Αντίθετα, η Άρτεμις σιγά-σιγά «ανέβασε» την απόδοσή της και σε αντεπίθεση στο 55’ ισοφάρισε 1-1 με γκολ του Μίχο. Ο Ωρωπός συνέχισε να προσπαθεί, κι ενώ «ψηνόταν» το 2-1, στο 92’ έγινε το 1-2 με τέρμα του Μητσιώνη!
Διαιτητές:  Απ. Παπαδόπουλος – Τσέλιος, Βάλλας.
ΩΡΩΠΟΣ: Μίγγιρης, Οικονομάκος, Μηλακώτης (57’ Κανατάς), Γκλιάτης, Κατερίνης, Μπραχιμάι, Φιλλής, Αποστολάκης, Αμπάζι (51’ Κρομμύδας), Θάνος, Δημητριάδης (46’ Λάπα).
ΑΡΤΕΜΙΣ: Καρυστινός, Βογιατζόγλου (72’ Σερμαγιάς), Καζάλας, Βασιλείου, Στουραΐτης, Ζήκος, Δαρβής (85' Μητσιώνης), Καρόκης, Μίχο, Τζούτζι (90’ Σκαρούλης), Αϊδώνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money