Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ – ΣΤΑΜΑΤΑ 1–1




Η Σταμάτα ισοφάρισε στο 90’ κι αμέσως μπήκαν στο γήπεδο 4 τουλάχιστον οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι προσπάθησαν να επιτεθούν στους διαιτητές! Στη μέση μπήκαν παίκτες και παράγοντες του Κεραυνού, που κατάφεραν να περιορίσουν το «κακό» (έπεσαν μόνο μερικές ψιλές)! 
Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του Κεραυνού διαμαρτύρεται γιατί ο διαιτητής Μπερέτας δεν έδωσε πέναλτυ σε ανατροπή του Ρώμα στο α’ ημίχρονο, ο βοηθός Τσέλιος υπέδειξε ανύπαρκτο οφ-σάιντ μετά το 60’ και γιατί ο διαιτητής κατελόγισε αμφισβητούμενο φάουλ υπέρ της Σταμάτας από το οποίο προήλθε η ισοφάριση. Τέλος, έντονη διαμαρτυρία υπήρξε από διοίκηση και οπαδούς, υποστηρίζοντας ότι η ισοφάριση επιτεύχθηκε με φάουλ στον τερματοφύλακα Χαντζαρά.
Για την συγκεκριμένη φάση, μετά την λήξη του αγώνα, υπήρξαν διευκρινίσεις και έγινε αποδεκτό από παράγοντες του Κεραυνού (όπως ο κ. Πετούρης, που καθόταν στον πάγκο των γηπεδούχων), ότι δεν υπήρχε φάουλ!
Γεγονός είναι ότι για άλλη μια φορά, οπαδοί του Κεραυνού εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου, με σκοπό να προπηλακίσουν τους διαιτητές…
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα: 
Ο Κεραυνός διατήρησε ελαφρά υπεροχή στο α’ ημίχρονο αλλά οι αντεπιθέσεις της Σταμάτας ήταν πολύ επικίνδυνες. Στο 0-0 ο Μαυρίδης είχε μια καλή προσπάθεια, αλλά στο τετ-α-τετ με τον Χαντζαρά, «πέταξε» την μπάλλα άουτ! 
Όμως, οι γηπεδούχοι πέτυχαν το 1-0 στο 40’ με τον Μπουτσάι.
Στο β’ μέρος η Σταμάτα πήρε πρωτοβουλίες και -ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο- διατήρησε σαφή εδαφική υπεροχή, με προσπάθειες από τους νεαρούς Καυγαλάκη και Λέκκα, που μπήκαν στο παιχνίδι ως αλλαγές.
Είχε νέο χαμένο τετ-α-τετ με το Καμάρα και στο 78’ παραλίγο να ισοφαρίσει, όταν ο Ντιούφ έκανε σουτ κι έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και μέσα (όπως υποστηρίζουν οι φιλοξενούμενοι)! Όμως η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε την μπάλλα και ο διαιτητής με τον αρμόδιο βοηθό, έδειξαν να συνεχισθεί το παιχνίδι.
Στο 80’ δοκάρι είχε και ο Κεραυνός με τον Εφραιμίδη. Τελικά, στο 90’ ο Χρυσικόπουλος ισοφάρισε 1-1.
Διαιτητές: Μπερέτας – Τσέλιος, Χόικας.
ΚΕΡΑΥΝΟΣ: Χαντζαράς, Ελευθερίου, Πελεκάνος (55’ Εφραιμίδης), Μεγαγιάννης, Κετέογλου, Πρίφτης, Ρώμας, Μπουτσάι, Μπρότσι, Σεϊτι (66' Πάλλης), Κ. Λυμπερόπουλος (90' Π. Λυμπερόπουλος).
ΣΤΑΜΑΤΑ: Βλάχος, Μπαξιβανάκης, Σιαδήμας, Ντιούφ, Καμάρας, Κουκάι (72’ Λέκκας), Δημητρίου (44’ λ.τρ. Καυγαλάκης), Μανωλόπουλος, Χρυσικόπουλος, Σταύρου, Μαυρίδης.

* Μετά την λήξη της συνάντησης, κυκλοφόρησε έντονα η φήμη ότι διεκόπη η συνεργασία του Κεραυνού με τον προπονητή Αντώνη Καραούλη, που είχε αναλάβει την ομάδα το τελευταίο δίμηνο. Κατά πάσα πιθανότητα, νέος τεχνικός στην ομάδα θα αναλάβει ο Θανάσης Πετούρης. Πάντως, οι πληροφορίες είναι δημοσιογραφικές καθώς επίσημη ανακοίνωση δεν υπάρχει ακόμη.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money