Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΑΤΛΑΝΤΙΣ – ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ 1–1


Ο πανηγυρισμός του σκόρερ Κάκαρη με τους συμπαίκτες του για το 1-0
Το 1-1 από τον Στόλη

Παιχνίδι μεταξύ ισοδυνάμων αντιπάλων, κρίθηκε δίκαια στην ισοπαλία. Στο α’ μέρος η Ατλαντίς υπερείχε, προηγήθηκε και θα μπορούσε να σημειώσει κι άλλο γκολ. Στο β’ ημίχρονο ο Παμπαιανικός είχε την εδαφική υπεροχή, κατάφερε να ισοφαρίσει κι έχασε ευκαιρίες να πάρει και την νίκη…
Το 1-0 έγινε μόλις στο 2’ από τον Κάκαρη, μετά από κτύπημα κόρνερ του Δριλάκη και αδράνεια της άμυνας των φιλοξενουμένων. Ένα διαγώνιο σουτ του Μπερέτη στο 36’, από καλή θέση, έστειλε την μπάλλα μόλις άουτ.
Στο 55’ ατομική ενέργεια του Τογιάλλι και πάσα στον αμαρκάριστο Τσιγάρα, βγήκε ο τερματοφύλακας Γκούτσιας και πρόλαβε να σώσει στο τετ-α-τετ. Το 1-1 σημείωσε με κοντινό σουτ ο Στόλης στο 68’, ύστερα από κτύπημα κόρνερ του Τσιγάρα και πρόχειρο διώξιμο της μπάλλας πάνω στον σκόρερ.
Καλός (αν και ανεκτικός στο σκληρό παιχνίδι) ο διαιτητής Ζαχαρόπουλος, που έτρεξε πολύ για να καλύψει την έλλειψη του β’ βοηθού. Σωστές και οι υποδείξεις του α’ βοηθού Προδρομίδη. Ο έτερος ορισθείς βοηθός Μπαλλής, έχασε τον δρόμο και δεν εμφανίσθηκε ποτέ στο γήπεδο!
ΑΤΛΑΝΤΙΣ: Γκούτσιας, Τρικαλίτης, Κάκαρης, Μπαμπαλούκας, Μπενέκος, Χαμπέρης, Δριλάκης, Μπερέτης (67’ Τσαδήμας), Χατζηκοκολάκης (85’ Ξαγοράρης), Πανόπουλος, Παππάς (78’ Μπάμης).
ΠΑΜΠΑΙΑΝΙΚΟΣ: Χατζημερκούρης, Κρητικός, Χατζής, Στόλης, Λευθεροχωρίτης, Τογιάλλι, Οικονομίδης (58’ Παρθένης), Παπανίκου (76’ Δημητρούλας), Λαγός, Τσιγάρας (79’ Κατσικώστας), Μυρτάι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money