Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ 1–1

Το 1-0 με κεφαλιά του Κώνστα (5) 











Ισοπαλία που δεν άξιζε πήρε ο Νικολακάκης από τον Διόνυσο! Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς καλύτεροι του αντιπάλου τους και στάθηκαν άτυχοι, καθώς δέχθηκαν την ισοφάριση με αυτογκόλ στο 83’ ενώ είχαν χάσει πολλές ευκαιρίες να πετύχουν 2 και 3 τέρματα ακόμη!
Στην αρχή του παιχνιδιού ο Νικολακάκης έδειξε στοιχεία ανωτερότητας, έχασε πολύ καλή ευκαιρία με τον Πιτσούνη μόλις στο 1’ λεπτό (απέκρουσε δύσκολα ο Πετράκης), κι έκανε άλλη μία επικίνδυνη φάση με τον Καβάση, που κόπηκε από την άμυνα των γηπεδούχων.
Στη συνέχεια ο Διόνυσος όχι μόνο πήρε το κέντρο, αλλά έφτιαξε εξαιρετικές ευκαιρίες (τετ–α–τετ), όπως στο 19’ με τον Σιδηρόπουλο (πρώην Δερμιτζόγλι), στο 32’ με τον Δρόσο και στο 39’ με τον Ζερμπίνη. Τελικά, το 1-0 έγινε με κεφαλιά του προωθημένου Κώνστα, σε αριστοτεχνικά κτυπημένο κόρνερ του Ζερμπίνη, στο 42’!
Στο β’ ημίχρονο ο Νικολακάκης πήρε περισσότερες πρωτοβουλίες, πίεσε αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Πετράκη. Αντίθετα, ο Διόνυσος στις αντεπιθέσεις του ήταν πολύ πιο επικίνδυνος κι έχασε δύο ακόμη εξαιρετικές ευκαιρίες για γκολ, με τον Δρόσο (56’) και τον Καρατσίκο (71’).
Το 1-1 σημειώθηκε τυχαία στο 83’, όταν σε σέντρα του Τέρζιεφ, ο Κώνστας απέκρουσε με κεφαλιά και η μπάλλα πήρε τροχιά προς το τέρμα του, καταλήγοντας ψηλοκρεμαστά στο «Γ» του εμβρόντητου Πετράκη, που δεν μπορούσε να αντιδράσει! Επίσης στο 86’, ο Εγιουρούμ παραλίγο να κάνει το 1-2 με πλασέ μέσα από την περιοχή, μόλις άουτ.
Στο τέλος (90’ και 92’), ο τερματοφύλακας Χρ. Παπαδόπουλος έσωσε (με κίνδυνο να υποπέσει σε πέναλτυ) την εστία του δύο φορές από βέβαιη παραβίαση, σε ισάριθμες επιθετικές ενέργειες του Στεφανίδη και του Καρατσίκου.
Πολύ προσεκτική και ακριβοδίκαιη η διαιτησία των Ζαχαρόπουλου – Κάλλη, Τσέλιου.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Χαρμπίλας, Τορλαχίδης, Γκέσουρας, Κώνστας, Ράλλης, Ραυτακόπουλος (58' Παξιμάδης), Καρατσίκος, Ζερμπίνης (68' Μαρώλιας), Δρόσος, Σιδηρόπουλος  (80' Στεφανίδης).

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΗΣ: Χρ. Παπαδόπουλος, Πανίδης, Τσαπανίδης, Ν. Παπαδόπουλος, Δημάκης, Μητσέας (60' Τέρζιεφ), Καλλέρης (85' Μουκάνης), Βλαντόιου (68' Λαζαρίδης), Καβάσης, Πιτσούνης, Εγιουρούμ. 

Το 1-1 με την μπάλλα στα δίχτυα του εμβρόντητου Πετράκη! 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money