Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ 0–3




Η Θύελλα χρειάσθηκε κάτι περισσότερο από μισή ώρα παιχνιδιού για να επιβάλλει την ανωτερότητά της και να επιτύχει μια εύκολη τελικά νίκη με 3-0, επί της αγωνιστικής αλλά χωρίς άλλα θετικά στοιχεία Δόξας Κορωπίου, στο ουδέτερο γήπεδο του Κουβαρά (λόγω έργων στο γήπεδο «Α. Πρίφτης» του Κορωπίου).
Στο 35’ ο Χαρακτίδης με εύστοχο κτύπημα φάουλ (ήταν σαν πέναλτυ με τείχος!) από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής (17 μέτρα περίπου), πέτυχε το 0-1, κι έτσι άνοιξε ο δρόμος της νίκης για τους πρωτοπόρους της βαθμολογίας.
Η Δόξα έδειξε να θέλει κάτι, στις αρχές του β’ ημιχρόνου, αλλά η αποβολή του Δάβαρη (για αγκωνιά σε αντίπαλο) στο 60’ άφησε την Θύελλα κυρίαρχη του παιχνιδιού. Λογικά ήλθε το 0-2 στο 71’ από τον Αράπη σε λάθος συνεννόηση των αμυντικών της Δόξας και το επισφράγισμα (0-3) στο 90’, με πλασέ στο άδειο τέρμα του Νικολέα, ύστερα από καλό συνδυασμό με τον Αθανασόπουλο.
Διαιτητές: Λάμπρου – Κυριακόπουλος, Β. Τζαφόλιας.
ΔΟΞΑ: Παππάς, Σύρος (83' Γιάν. Ντούνης), Λιούμης, Ξεφτεράκης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Μπαρμπαρούσης, Ντε Σόουζα (32' λ.τρ. Μπεχάρι), Αναγνώστου (68' Σωτήρι), Δάβαρης, Κοτζάι, Ψαράκης.
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης, Αράπης (77' Οικονόμου), Στάφα, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Βασ. Ντούνης, Χαρακτίδης (76' λ.τρ. Νικολέας), Ντόσκας, Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης, Ντιμεσπύρα (56' Τσέλιος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money