Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ. – ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ 0–2


Η ομάδα των Γλυκών Νερών

Νίκη με επαγγελματικό τρόπο πήραν τα Γλυκά Νερά στο Λαύριο από τον Ολυμπιακό, με 2-0. Με σταθερά καλή απόδοση και συγκροτημένο τρόπο παιχνιδιού, οι φιλοξενούμενοι ξεπέρασαν τις αρχικές δυσκολίες που τους δημιούργησαν οι γηπεδούχοι και στο 15’ πέτυχαν το 0-1 με βολίδα του Ντεντέους.
Το υπόλοιπο α’ μέρος ήταν αμφίρροπο, με χαμένες τελικές ενέργειες από πλευράς Γλυκών Νερών, από τον Μουτζακά (σουτ ψηλά άουτ), τον Ντεντέους και τον Γάσπαρη.
Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να αντιδράσει στην αρχή του β’ ημιχρόνου και στο 55’ ο Παπαγεωργίου ανάγκασε τον Τσούκα σε εντυπωσιακή απόκρουση στο «Γ» της εστία του!
Σύντομα, όμως, τα Γλυκά Νερά βγήκαν σε αντεπιθέσεις και στο 60’ ο Μουτζακάς είχε δοκάρι σε τετ–α–τετ με τον Καραμολέγκο. Λίγο αργότερα (65’) ο Μπουτζακάς «ξανακτύπησε», σκοράροντας. Αφού συνδυάσθηκε κι άλλαξε την μπάλλα με τον Γάσπαρη, σημείωσε με ωραίο σουτ το 0-2. Το παιχνίδι είχε κριθεί…
Καλοί οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Πολυχρονιάδης.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Καραμολέγκος, Βαφειάδης, Ρόσι, Παπαγεωργίου, Μπεργιάννης (84’ Παράσχος), Πάνου, Πούλος, Βίλα, Τσίκλος, Βελετάκος (55' Κουρτάνοβιτς), Έλενας (76’ Χρήστου).
ΓΛΥΚΑ ΝΕΡΑ: Τσούκας, Λάβδας, Ρωμαντζάς, Γιαννούλης, Κοντζιάς, Νάνος, Ντεντέους (46’ Τσαουσάι), Γάσπαρης, Μουτζακάς (65’ Πάρος), Κουτρομάνος, Τετώρος (70’ Αντωνόπουλος).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money