Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

ΜΑΡΚΟ – ΔΟΞΑ ΚΟΡΩΠΙΟΥ 0–2


Στον ουδέτερο Κουβαρά, προσωρινή έδρα της Μαρκό, η Δόξα Κορωπίου επανήλθε στις νίκες από την 2η αγωνιστική (21/9) και με νέο προπονητή τον Μιχάλη Βλάχο.
Την οδήγησε ο αναγεννημένος Πέτρος Δάβαρης, ο οποίος πήρε τ’ όπλο του και πέτυχε και τα 2 γκολ της ομάδας του! Το πρώτο μόλις στο 2’ με πλασέ σε τετ-α-τετ με τον Γερογιάννη αφού τον έβγαλε μόνο του με εξαιρετική μπαλλιά ο Ψαράκης (0-1).
Το δεύτερο στο 26’ με ατομική ενέργεια, κι αφού απέφυγε δύο αντιπάλους (0-2)!
Γενικά, η Μαρκό (υπέστη την 2η εντός έδρας ήττα) δεν ανταποκρίθηκε στις ανάγκες του παιχνιδιού και η Δόξα που έπαιξε καλή μπάλλα, πήρε δίκαια την νίκη, αποδεικνύοντας ότι οι παίκτες της χρειάζονταν μόνο ψυχολογική τόνωση και συμπαράσταση…
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Μακρής, Βιτσεντζάτος.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης (80' Σταμπέλος), Κωστής), Λάππας, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου (46' Ζαφειρόπουλος), Ραβανός, Μουσαράι, Μπάστας (46' Ζώκος).
ΔΟΞΑ Κ.: Παππάς, Σύρος (77' Μπεχάρι), Λιούμης, Ξεφτεράκης, Στέφ. Παπαδόπουλος, Μπαρμπαρούσης (83' Κουμπέγια), Ντε Σόουζα, Μπονές (60' Σωτήρι), Δάβαρης, Κοτζάι, Ψαράκης. 
* Tον επόμενο αγώνα της με τον Ολυμπιακό Λαυρίου, η Δόξα Κορωπίου θα τον δώσει στο γήπεδο Καλυβίων, λόγω ανακατασκευής του χλοοτάπητα του γηπέδου "Α. Πρίφτης" Κορωπίου... 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money