Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014

ΡΑΜΝΟΥΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥ – ΔΙΟΝΥΣΟΣ 0–1


Στιγμιότυπο από παλαιότερη συνάντηση Διονύσου-Ραμνούντα, στο γήπεδο Διονύσου


Ο Διόνυσος πήρε την νίκη στο 90’ λεπτό επί του Ραμνούντα Γραμματικού, που σίγουρα άξιζε κάτι καλύτερο! Ο Ραμνούς ίσως άξιζε και την νίκη ακόμη, αφού έπαιξε με πάθος, κι εμφανίσθηκε καλύτερος στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και είχε τις περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει.
Το παιχνίδι άρχισε με καλή ευκαιρία του Διονύσου, καθώς ο Κώνστας μόνος του στην μικρή περιοχή, πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα Κόλλια. Ο Ραμνούς απάντησε με δύο μεγάλες ευκαιρίες, τις οποίες εξουδετέρωσε ο Βάγγερ. Αρχικά μια κεφαλιά του Βλασσόπουλου και στην συνέχεια ένα πολύ καλό γωνιακό σουτ έξω από την περιοχή, του Μερκούρη.
Στο β’ ημίχρονο ο Διόνυσος έχασε άλλες δύο ευκαιρίες, με τους Δρόσο και Αλεξανδρόπουλο αλλά ο Ραμνούς είχε την μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί στο 75’, όταν ο Χατζηανδρέου μέσα στην μικρή περιοχή πλάσαρε άουτ! Όμως, ο Στεφανιδης στο 90’ πέτυχε με προσωπική ενέργεια και ιδανικό πλασέ το 0-1, δίνοντας ένα σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του.
Διαιτητές: Μαργαρἰτης – Τσέλιος, Β. Γαλάνης.
ΡΑΜΝΟΥΣ: Στέφ. Κόλλιας, Κληρονόμος, Γρίβας, Βλασσόπουλος, Ν. Χαμάμης, Ελ. Κόλλιας, Σαμανίδης (60’ Κων. Κόλλιας), Μερκούρης, Χατζηανδρέου (73’ Μέξης), Ραπτογιάννης, Κίτσι (81’ Τούντας).
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Βάγγερ, Χαρμπίλας, Τορλαχίδης, Χρ. Γκέσουρας, Κώνστας, Ράλλης, Αλεξανδρόπουλος (75’ Απ. Γκέσουρας), Μαρώλιας, Σιδηρόπουλος (60’ Παξιμάδης), Δρόσος, Ζερμπίνης (44' Στεφανίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money