Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 0–1



ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ-ΠΡΩΤΕΑΣ 0-1: Το γκολ του Μαμάκου (11), με καρφωτή κεφαλιά.

Παιχνίδι τακτικής, με τον Πρωτέα πιο ουσιαστικό και αποτελεσματικό. 
Η Λαυρεωτική διατήρησε την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά γκολ δεν κατάφερε να σημειώσει ούτε με πέναλτυ! 
Ο Πρωτέας με προσεκτική άμυνα και επιθέσεις με συγκεκριμένους στόχους, πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη.

Μόλις στο 2’ εντυπωσιακό όσο και δύσκολο «ψαλιδάκι» του Ασλάνι, έστειλε την μπάλλα στο δοκάρι και ο Θωμόπουλος έσωσε επί της γραμμής το γκολ, διώχνοντας όπως-όπως!

Με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού (31’), ο Μινάι εκτέλεσε φάουλ από πλάγια θέση και ο έμπειρος Μαμάκος, καλά τοποθετημένος στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων, πέτυχε με κεφαλιά το 0-1.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν με κάθε τρόπο να ισοφαρίσουν στο α’ ημίχρονο. Όμως τα χαφ -κυρίως- του Πρωτέα, έκοβαν τις περισσότερες ενέργειες, μέχρι το 42’ που ο Α. Γιαχάεβ πραγματοποίησε μπάσιμο από πλάγια στην περιοχή και ο Μακροδημήτρης τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής έδωσε αμέσως το πέναλτυ, που ανέλαβε να εκτελέσει ο Κ. Παπαδόπουλος. Το σουτ ήταν γωνιακό αλλά ο Θωμόπουλος πετάχθηκε στην γωνιά του και απέκρουσε εντυπωσιακά. 
Εκεί κρίθηκε όλο το ματς!

Το ημίχρονο έληξε με τους φιλοξενούμενους να έχουν εξαιρετική ψυχολογική διάθεση ενώ οι γηπεδούχοι αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια με κακή ψυχολογία…

Οι προσπάθειες του β’ μέρους δεν απέδωσαν καρπούς και ο Πρωτέας πανηγύρισε στο τέλος την πολύτιμη νίκη.

Διαιτητές: Μανιώτης – Ντόστης, Λάμπρος. Στο 90’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Κατσούλας.

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ: Λάμπρος, Τζώρας, Σέμπρος, Πώχος, Παντελιάς, Χάλαρης, Α. Γιαχάεβ, Τσιριγώτης (61' Λάππας), Ασλάνι, Κοντογιάννης, Κ. Παπαδόπουλος.

ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μαραγκός (81' Ρωμαΐδης), Μινάι, Γεωργίου (89' Βασιλείου), Παπαντζίμας, Μαμάκος.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money