Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ 0–1























Αδικείται ο Εθνικός από το αποτέλεσμα αλλά ο Ολυμπιακός Λαυρίου με γκολ στις καθυστερήσεις (92’) του Τσίκλου, πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη!
Στο πρώτο μέρος του αγώνα χάθηκαν ευκαιρίες εκατέρωθεν (δοκάρι είχε ο Τρυφιάτης) αλλά στο δεύτερο ημίχρονο το ματς «άναψε» και τα είχε όλα!
Οι γηπεδούχοι πέτυχαν δύο τέρματα, που ακυρώθηκαν με ισάριθμες υποδείξεις του βοηθού (το ένα για χέρι-φάουλ και το άλλο για οφ-σάιντ) ενώ ο διαιτητής είχε δείξει ήδη την …σέντρα στο ένα απ’ αυτά! Επίσης, ο Εθνικός είχε δύο ακόμη δοκάρια (σε απίστευτη χαμένη ευκαιρία του Μαγκουσοχατζάκη και σε προσπάθεια του Ζιάγκου)…
Ο Ολυμπιακός μάλλον υποτίμησε τον αντίπαλό του και όταν συνήλθε από την …έκπληξη, δημιούργησε μερικές ευκαιρίες με κύριους πρωταγωνιστές τον Παπαγεωργίου και τον Βελετάκο.
Μέτριοι οι διαιτητές Κορδολαίμης – Δ. Τζαφόλιας, Μακρής, δεν επιβεβαίωσαν την καλή τους φήμη!
ΕΘΝΙΚΟΣ: Βοτσίδης, Ζούρος, Μαγκουσοχατζάκης, Κοκίνι, Μαντόπουλος (60’ Ελευθερίου), Χατζόπουλος, Γεωργάτος (83' Νικηφοράκης), Κωνσταντόπουλος, Τσούκα, Τρυφιάτης, Χατζηλίας (68' Ζιάγκος).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Λ.: Καραμολέγκος, Βαφειάδης (78’ Τσιώλης), Πούλος, Τσίκλος, Μπεργιάννης (70’ Χρήστου), Πάνου, Βίλα, Μπουλλάρι (46’ Κουρτάνοβιτς), Παπαγεωργίου, Βελετάκος, Έλενας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money