Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Α.Ο. ΣΥΚΑΜΙΝΟΥ


Σε ανακοίνωση – απάντηση της 9/10/2014 προς τον Αμφιάραο Καλάμου, ο Α.Ο. Συκαμίνου υποστηρίζει:
«O A.O. Συκαμίνου συμμετέχει στο πρωτάθλημα ΕΠΣΑΝΑ επί 10 συναπτά έτη και αποδέχεται πλήρως του κανονισμούς που διέπουν την σωστή εφαρμογή του ΚΑΠ που είναι
εναρμονισμένος με τους κανόνες και το καταστατικό της ΕΠΟ. Γιατί μια ομάδα που είναι σύννομη και αναζητεί το έννομο συμφέρον της είναι αναγκαίο  να ντρέπεται;
Ο Α.Ο Συκάμινου σέβεται αναντίρρητα τους κανόνες καλής γειτονίας με όλες τις όμορες ομάδες του Δήμου μας, αν και -μερικές φορές- οι αντίπαλες ομάδες δεν τις τηρούν.
Να υπενθυμίσουμε ότι σε προπέρσινο παιχνίδι υποδομών με την ομάδα του Αμφιάραου, η ομάδα μας δέχθηκε απρόκλητη επίθεση και προπηλακίσθηκαν ο προπονητής
μας και οι γονείς των παικτών μας, από «φιλάθλους» του Αμφιάραου. Όμως, αποδεχόμενοι το γεγονός ότι ο Αμφιάραος είναι ένα φιλικό σωματείο, δεν δώσαμε συνέχεια.
Όπως γνωρίζουν όλοι, ο Αμφιάραος είναι ένα σωματείο που έχουμε δώσει αρκετά φιλικά παιχνίδια, ενώ το έχουμε καλέσει πολλάκις σε τουρνουά που διοργανώνει η ομάδα μας. Ποτέ δεν υπήρξε πρόβλημα.
Όμως το ποδόσφαιρο έχει κανόνες και είναι αναγκαίο αυτοί να εφαρμόζονται! Δεν θα δώσουμε συνέχεια στην άστοχη και απρόκλητη ανακοίνωση του Αμφιάραου, που έχει και απειλητικό ύφος... Εμείς συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στην ομάδα μας και θα λειτουργούμε με βασικό γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Η διοίκηση δηλώνει απερίφραστα ότι δεν θα δώσει έκταση στο γεγονός. Ευχόμαστε καλή πορεία στην συνέχεια του πρωταθλήματος στην ομάδα του Αμφιάραου».
Ο Πρόεδρος ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΛΕΜΠΟΥΣΗΣ

Ο Γεν. Γραμματέας ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΙΘΑΔΙΩΤΗΣ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money