Κυριακή 26 Οκτωβρίου 2014

ΜΙΚΤΗ ΝΕΩΝ: ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΤΑ ΕΠΣΑΝΑ!


Η διοίκηση της ΕΠΣΑΝΑ δεν ανησυχεί για την ένσταση που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η ΕΠΣ Πειραιώς κατά της ΕΠΣ Ανατολικής Αττικής και του κύρους του αγώνα των μικτών ομάδων νέων ΕΠΣΑΝΑ-ΕΠΣΠ.
Όπως είναι γνωστό, την περασμένη Τετάρτη 22/10 στην πρεμιέρα των πρωταθλημάτων προεθνικών ομάδων ΕΠΟ, συναντήθηκαν οι μικτές παίδων και νέων των δύο Ενώσεων στο γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος». Στους νέους, η ΕΠΣΑΝΑ νίκησε την ΕΠΣΠ με 5-1 κι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση… Όμως, το μέλος του Δ.Σ. και της Τεχνικής Επιτροπής Γιώργος Κουνιάς, προφανώς με την σύμφωνη γνώμη και της διοίκησης της ΕΠΣ Πειραιώς, έκανε ένσταση στην ΕΠΟ για κακή συμμετοχή του παίκτη του Αχαρναϊκού Βύρωνα Κατσού, στην ομάδα της ΕΠΣΑΝΑ και κατακύρωση του αγώνα υπέρ της ομάδας του Πειραιά… Η δικαιολογία της ένστασης είναι ότι ο συγκεκριμένος παίκτης ανήκει σε ΠΑΕ κα δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στο τουρνουά των ερασιτεχνών.
Η διαφορά είναι, όμως, ότι αυτός ο παίκτης δεν ανήκει και δεν συμμετέχει σε καμία ομάδα της «ΠΑΕ Αχαρναϊκός» που να αγωνίζεται στα πρωταθλήματα Κ-15 ή Κ-17 ενώ ο ερασιτέχνης Α.Ο. Αχαρναϊκός συμμετέχει στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΝΑ και τον χρησιμοποιεί στο πρωτάθλημα νέων της Ένωσης. Άρα, είναι εκτός πραγματικότητας η προσφυγή της ΕΠΣ Πειραιώς, οι παράγοντες της οποίας μάλλον «προσεβλήθησαν» από το σκορ της ήττας της ομάδας τους!
Επίσης, η ΕΠΣΠ ενίσταται και για την δήλωση στο φύλλο αγώνα 19 αντί 18 ποδοσφαιριστών, γεγονός που (στην συγκεκριμένη διοργάνωση) επιτρέπεται βάσει σχετικής οδηγίας της διοργανώτριας, δηλαδή της ΕΠΟ! Γιατί λοιπόν διαμαρτύρεται;

Την Επιτροπή της ΕΠΟ που ασχολείται με τις μικτές ομάδες και τις σχετικές διοργανώσεις, απαρτίζουν οι Κ. Γκίτσιος (μέλος Δ.Σ. ΕΠΣ Καστοριάς) ως πρόεδρος, Δ. Ελευθεριάδης (πρόεδρος ΕΠΣ Πιερίας) ως αναπληρωτής πρόεδρος και μέλη οι Ν. Βακάλης, Γ. Πίσχινας, Κ. Βρακάς. Αυτοί θα κληθούν να αποφασίσουν για την τύχη της ένστασης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money