Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

«Ο ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ»!













Ο αντιπρόεδρος του Παλληνιακού Γρηγόρης Γιαβρούδης, έδωσε το σύνθημα για την συνέχιση των προσπαθειών του Παλληνιακού, με ξεκάθαρο στόχο την δημιουργία ομάδας που θα αποκτήσει σταδιακά την προσωπικότητα για καλύτερα αποτελέσματα και υψηλότερες βλέψεις στο μεσοπρόθεσμο μέλλον. Με δηλώσεις του στα «Νέα της ΕΠΣΑΝΑ», ο έμπειρος παράγοντας υποστήριξε:
«Συγχαίρω τα παιδιά μας για τις προσπάθειές τους. Μπορεί να χάσαμε την μάχη με την Μαρκό αλλά επανήλθαμε με πολύ σημαντική νίκη στο Λαύριο, επί του ισχυρότατου Ολυμπιακού. Οι συνθήκες στο εσωτερικό του συλλόγου μας είναι πολύ καλές για να δουλέψουν τα παιδιά ώστε να δημιουργήσουμε στο ορατό μέλλον ομάδα μεγάλων δυνατοτήτων. Τα αγωνιστικά στοιχεία του εφετινού ανθρώπινου δυναμικού του Παλληνιακού, είναι τέτοια που προσφέρονται για αξιοποίηση και φορμάρισμα μιας ομάδας που σιγά-σιγά θα σταθεί με αξιώσεις στην κατηγορία. Και για αργότερα… βλέπουμε»!

Ο Σωκράτης Κιούρκος
Ο προπονητής Σωκράτης Κιούρκος, δήλωσε σχετικά με τα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας: «Συγχαρητήρια στα παιδιά για την μεγάλη νίκη στο Λαύριο. Προερχόμασταν από την εντός έδρας ήττα με την Μαρκό και είχαμε να διαχειρισθούμε την σημαντική απώλεια του Σιάσιου, καθώς μέσα σε 2 ημέρες που μεσολάβησαν έπρεπε να ανασυνταχθούμε τόσο ψυχολογικά όσο και αγωνιστικά. Τελικά τα καταφέραμε, κι αυτό φάνηκε στο παιχνίδι με την πολύ καλή ομάδα του Ολυμπιακού. Έχω τονίσει ότι εφέτος λειτουργούμε σαν μια οικογένεια. Είμαστε αγαπημένοι και όλα τα παιδιά σε κάθε αγώνα προσπαθούν να δώσουν το καλύτερο. Το άσχημο είναι ότι έχουμε αρκετές αναπάντεχες απώλειες λόγω τραυματισμών (Σιάσιος, Μπούρας, Μαυράκης, Καββαδίας), που μας αναγκάζουν να διαφοροποιούμε τον προγραμματισμό όσον αφορά την τακτική ενώ σίγουρα αυτή η κατάσταση επηρεάζει και την απόδοσή μας. Η ομάδα διαθέτει πολλά νέα παιδιά και προσπαθούμε με πολλή δουλειά στις προπονήσεις, να τα εντάξουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα στην διαδικασία των αναγκών που έχει το πρωτάθλημα. Τώρα το μυαλό μας είναι στο δύσκολο εντός έδρας Κυριακάτικο παιχνίδι με το Κορωπί. Πρέπει να είμαστε το ίδιο σοβαροί, όπως στο Λαύριο».


* Εξάλλου, από το Δ.Σ. του Παλληνιακού εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε την διοίκηση, τους αθλητές, προπονητές και φιλάθλους του Ολυμπιακού Λαυρίου, για την κυριολεκτικά άψογη και υψηλού επιπέδου φιλοξενία προς την ομάδα και τους φίλους του συλλόγου μας. Η φιλοξενία ήταν αντάξια της ιστορίας και των παρουσιών του Ολυμπιακού Λαυρίου στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Θεωρούμε, επίσης, καθήκον μας να τονίσουμε την άψογη διαιτησία και με την ευκαιρία αυτή, να δώσουμε και συγχαρητήρια στο διαιτητικό τρίο του προηγούμενου (άτυχου από πλευράς αποτελέσματος) αγώνα με την Μαρκό. Ο αρχιδιαιτητής κ. Ντάφλος από ότι φαίνεται έως τώρα, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για το δύσκολο αυτό πόστο, καθώς οι αποδόσεις των διαιτητών είναι σαφώς καλύτερες από την περυσινή σαιζόν. Ευχόμαστε και στον ίδιο καλή επιτυχία». 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money