Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΡΑΣΣΩΝΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΗΦΟΡΟ

Με νέο τεχνικό τον Κώστα Κρασσώνη, που είχε αποχωρήσει στις 20 Ιανουαρίου 2014 από την τεχνική ηγεσία της ίδιας ομάδας, συνεχίζει ο Νικηφόρος.
Μετά την παραίτηση του Σωτήρη Βλαχάκη, ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Γκαράνης κατέληξε στην άποψη ότι καλύτερη λύση για την παρούσα περίοδο αποτελεί ο κ. Κρασσώνης, με τον οποίο συνεργάσθηκε πολύ καλά πέρυσι αλλά ο προπονητής είχε αποχωρήσει επειδή τα αποτελέσματα δεν ήταν καλά…
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Κώστας Κρασσώνης κατά την αποχώρησή του είχε δηλώσει: «Επειδή τα αποτελέσματα δεν βελτιώνονται, παρ’ ότι η ομάδα παίζει αρκετά καλά, αποφάσισα να σταματήσω πολύ φιλικά την συνεργασία μου με τον Νικηφόρο. Ελπίζω τα πράγματα να βελτιωθούν και ο Νικηφόρος να επιστρέψει το συντομότερο στις επιτυχίες. Θα βρίσκομαι με την ψυχή μου, στο πλευρό τους»! 
Τώρα επανέρχεται με έμψυχο δυναμικό διαφορετικό από εκείνο που άφησε στην ομάδα αλλά με τα ίδια προβλήματα στα αποτελέσματα…  

Μεθαύριο Τετάρτη (15/10), ο κ. Κρασσώνης θα καθίσει στον πάγκο του Νικηφόρου στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό Αγ. Στεφάνου. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money