Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γ’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 2ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ













ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝΙΔΙΟΥ 0–2 
Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα λόγω της εμφάνισης του νέου Πανσταυραϊκού στα επίσημα πρωταθλήματα ύστερα από απουσία μερικών ετών (κι αφού είχε προηγηθεί η συνένωση με τον Ο.Φ. Γέρακα), με την εκπληκτική παρουσία 500 περίπου φιλάθλων κάθε ηλικίας στο γήπεδο Γέρακα, ο ιστορικός ηγέτης του συλλόγου Γιώργος Ορφανόπουλος, μίλησε πριν την έναρξη και αναφέρθηκε στην ιστορία ίδρυσης του Πανσταυραϊκού.
Το γήπεδο σημαιοστολίστηκε και τιμήθηκε ο πρώτος πρόεδρος κ. Κουκουβάος, ο οποίος παρευρέθη στη νέα πρεμιέρα της ομάδας.
Στην διάρκεια του αγώνα επικράτησε ακραίο φίλαθλο πνεύμα και ο ισχυρός Αστέρας Μενιδίου νίκησε 2-0, με τέρματα των Ανδρ. Χρυσολωρά (41’ πέναλτυ, το οποίο αμφισβήτησαν έντονα οι γηπεδούχοι) και Χατήρα (62’).  
Διαιτητές: Αρ. Γαλάνης – Τσέλιος, Γουρνιάς. Αποβολές: 67’ Πανόπουλος, 80’ Αλ. Χρυσολωράς. 
ΠΑΝΣΤΑΥΡΑΪΚΟΣ: Στάμου, Οικονομίδης, Σπανός, Νικολάου, Λάμπρου (20’ Ατάλογλου), Μπάσα, Στεργίου, Σκλήβας (55’ Πανόπουλος), Μήτρου (46’ Τελόγλου), Μυκωνιάτης, Λάτο. 
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΕΝ.: Αστερής, Αντωνιάδης, Ρουμελιώτης, Παλατζίδης, Κατσίλης, Ανδρ. Χρυσολωράς (46’ Αλ. Χρυσολωράς), Ζουμάς, Γαβρίδης, Χατήρας (73’ Γιώτης), Παπαγεωργίου (57’ Πάτσιος), Μετούα.

ΔΟΞΑ ΠΟΝΤΙΩΝ – Α.Ο. ΑΥΛΩΝΟΣ 2–2
Αν και προηγήθηκε δύο φορές, ο Αυλώνας πήρε τελικά την ισοπαλία από την αξιόμαχη γηπεδούχο στο γήπεδο Αγίας Άννας Δόξα Ποντίων, με 2-2. Η σειρά των τερμάτων: 0-1 στο 50’ ο Νακάι. 1-1 στο 53’ ο Ρούντος. 1-2 στο 77’ ο Ράπτης. 2-2 στο 85’ ο Μαβίδης. Η δύναμη περίσσεψε στο παιχνίδι και ο διαιτητής έδειξε 9 κίτρινες κάρτες!
Διαιτητές: Σπίθας – Βιτσεντζάτος, Περδίκης.
ΔΟΞΑ Π.: Σοφιάνοβ, Μαρτζέλος, Χαλίμος, Ρούντος, Σιδηρόπουλος, Φουτσίδης, Ντόνας (38’ Χαραλαμπίδης), Μαβίδης (89’ Μισαηλίδης), Χριστιανίδης (75’ Τέγος), Φ. Αθανασόπουλος, Σ. Σονίδης.
ΑΥΛΩΝΑΣ: Καλέμης, Παλιοσπύρος, Βλάχος (46’ Καρίπης), Σωτ. Πάντος, Οικονομίδης, Ευστάθ. Πάντος (56’ Λιάπης), Ελευθεριάδης, Στεφανής, Κούκκος (65’ Ράπτης), Νακάι, Κούφο.

Α.Ε. ΜΕΝΙΔΙΟΥ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛ. ΝΕΡΩΝ 1–2
Ο Αστέρας Γλυκών Νερών ήταν ανώτερος και νίκησε 2-1 στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών την ΑΕ Μενιδίου και σημείωσε την δεύτερη νίκη του στο πρωτάθλημα.
Το 0-1 πέτυχε στο 72’ ο Κολόκας μετά από σέντρα του Παυλίδη. Το 0-2 έκανε ο Ιωάννου στο 80’ με κοντινή κεφαλιά, σε προσωρινή απόκρουση του αντίπαλου τερματοφύλακα.
Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 86’ με πέναλτυ (κατόπιν υποδείξεως του βοηθού Λάμπρου), που αμφισβήτησαν έντονα οι παράγοντες της ομάδας των Γλυκών Νερών. Το πένελτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Κονιαβίτης.
Ο Αστέρας έδειξε πείσμα, μαχητικότητα και πίστη στην νίκη. Είχε και ακυρωμένο (ως οφ-σάιντ) γκολ του Παυλίδη. Η ΑΕ Μενιδίου έμεινε με 10 παίκτες στο 58’ λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα του Ρεμούνδου και μετά έχασε τον όποιο ρυθμό είχε στο παιχνίδι της.
Διαιτητές: Ζαχαρόπουλος – Κυριακόπουλος, Λάμπρος.
ΑΣΤΕΡΑΣ: Κολαζάς, Παναγόπουλος, Μιχαηλίδης, Λαμπρόπουλος, Λουλάκης, Αναστασίου, Ντούγιας (46' Σάκκας), Σχίζας (46’ Κολόκας), Παυλίδης, Ιωάννου (90’ Αγγελής), Τζελίλι.

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ-ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ 3-1: Το 1-0 από τον Μιχαηλίδη (άκρη δεξιά)

ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ – ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ ΚΑΛ. 3–1
Καλύτερος ο Παλλαυρεωτικός, νίκησε γηπεδούχος τον Αμφιάραο Καλάμου 3-1 αφού το ημίχρονο ήταν ισόπαλο 1-1. Προηγήθηκαν 1-0 οι γηπεδούχοι με διαγώνιο σουτ του Μιχαηλίδη (27’) και ισοφάρισαν 1-1 οι φιλοξενούμενοι στο 38’ με τον Μανωλά. Στο β’ ημίχρονο ο Παλλαυρεωτικός επέβαλε την ανωτερότητά του και πέτυχε δύο ακόμη τέρματα.
Διαιτητές: Αντ. Βλάχος – Τσαλίκογλου, Τσέλιος). 
ΠΑΛΛΑΥΡΕΩΤΙΚΟΣ: Κοφινάς, Νικολαΐδης, Θεοφανίδης, Μπαλοπήτας, Σουλιώτης, Μπαγιάτσας, Κυριακίδης, Φύσαρης (88’ Καυκιάς), Μιχαηλίδης, Δρούγκας, Πιτσικάλης (77’ Καραμολέγκος).
ΑΜΦΙΑΡΑΟΣ: Πύρρος, Κ. Κουρούπας, Τζαβέλας, Ν. Αντωνίου, Αντ. Νικολάου, Ράπτης, Κ. Αντωνίου (43’ Βάθης), Μίχας, Μανωλάς, Σ. Κουρούπας, Μώραλης.

ΜΑΥΡΟΣ ΑΕΤΟΣ ΠΟΛ. – ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ. 2-1
Η ομάδα του Πολυδενδρίου ήταν καλύτερη από τον Αστέρα Αυλώνος και προηγήθηκε 1-0 στο πρώτο ημίχρονο (30’) με τον Τζίκα, ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τριανταφύλλου. Ο Αστέρας ισοφάρισε 1-1 λίγο πριν το τέλος του 45λεπτου (43’) με σκόρερ τον Συμβουλιδη. Καλύτερος και στο β’ μέρος ο Μαύρος Αετός, πέτυχε το δεύτερο και νικητήριο τέρμα του (70’) με τον Μπουλέκο (2-1), ενώ είχε κι άλλες ευκαιρίες για να ανεβάσει τον δείκτη του σκορ.
Διαιτητές: Ντόστης – Μπουτζουβής, Μπέκας.
Μ. ΑΕΤΟΣ: Σαρκίρης, Μάζης, Τοτόμης, Καμάρας, Ματζίρι, Τζίκα, Μπουλέκος (75’ Ιωάννου), Σωτήρχος (83’ Παρώνης), Ηλίας (60’ Γεώργας), Τριανταφύλλου, Γ. Λόης.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΥΛ.: Χατζημιχαήλ, Τσαμέτης (46’ Παυλόπουλος), Χαντζής, Παπαλέξης, Νικολαΐδης, Βάρβογλης, Γιαννόπουλος (74’ Γιαννακόπουλος), Χατζάκης, Ράπτης (62’ Δούκας), Συμβουλίδης, Κ. Λώης.

ΑΕΤΟΣ ΠΙΚΕΡΜ. – ΘΗΣΕΑΣ Ν. ΜΑΚΡΗΣ 1–0
Σημαντική –τοπικού ενδιαφέροντος- νίκη σημείωσε ο Αετός Πικερμίου επί του αξιόμαχου γείτονα Θησέα Αγίας Μαρίνας Ν. Μάκρης με 1-0.
Το ματς έγινε στο γήπεδο Ραφήνας «Παναγιώτης Σκούφος», όπου ο γηπεδούχος Αετός φάνηκε ασύνδετος στην αρχή αλλά σιγά-σιγά βελτιώθηκε και προς το τέλος πήρε και την πολυπόθητη νίκη! Ο Θησέας έδειξε πολύ καλά στοιχεία κατά διαστήματα στο παιχνίδι αλλά δεν είχε καλά τελειώματα. «Ξύπνησε» όταν δέχθηκε το γκολ και πίεσε ασφυκτικά στο τελευταίο 15λεπτο αλλά ήταν αργά…
Φάσεις και γκολ:
Στο 10′ εκτέλεσε κόρνερ ο Μακρυδάκης, κεφαλιά του Κωνσταντόπουλου άουτ.
Στο 20′ καλοκτυπημένο φάουλ του Πικουλίδη, η μπάλλα στον Πέτσα, που σούταρε απελπιστικά άουτ.
Στο 21′ ο Τσατσούλας μάζεψε την μπάλλα μέσα απ’ τα πόδια του Πέτσα, που βρέθηκε αμαρκάριστος μπροστά του! 
Στο 34′ συνδυασμός Πικουλίδη, Φράγκου, Πέτσα και σουτ του τελευταίου άουτ…
Στο 35’ συνδυασμός Μπούκουρι με Ταμιχτσή, που σούταρε άουτ.
Στο 37′ σέντρα του Ταμιχτσή από πλάγια αλλά ο Μπούκουρι δεν πρόλαβε την μπάλλα μπροστά από τον Χατζόπουλο.
Στο 58’ ανετράπη ο Καλογραιάκης εντός περιοχής από τον Μπισμπιρούλα. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Πικουλίδης διαμορφώνοτας το τελικό 1-0.
Μετά το γκόλ οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για να ισοφαρίσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.
Πολύ καλή η διαιτησία των Μπερέτα – Μπαλάγκα, Γκόντα.
Οι προπονητές των δύο ομάδων δήλωσαν μετά την λήξη του αγώνα:
Δημ. Μουτάφης (προπονητής Αετού): «Ήταν μια δύσκολη αλλά πεντακάθαρη νίκη. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας και κυρίως στα θέματα που αφορούν την διαχείριση του παιχνιδιού. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, που παρά την πίεση που δέχθηκαν στο τελευταίο 15λεπτο, έπαιξαν με ψυχή και πήραν το τρίποντο».
Γιάν. Ευαγγελόπουλος (προπονητής Θησέα): «Παρά την υπεροχή μας και την πίεση που ασκήσαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, μια άτυχη στιγμή, μια φάση, ένα πέναλτυ, υπήρξαν καθοριστικά για την διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαστε ψύχραιμοι, μαθαίνουμε από τα όποια λάθη μας και συνεχίζουμε»…
ΑΕΤΟΣ: Χατζόπουλος, Γιακουμέλος, Φράγκος, Φρίγγης, Καλογραιάκης, Παπαδόπουλος, Αλέφαντος, Τσέρμος (85’ Μποζίνης), Κονταρίνης (77’ Αγγελάκος), Πικουλίδης, Πέτσας (69′ Πόγκας).
ΘΗΣΕΑΣ: Τσατσούλας, Μηναδάκης (68’ Σ. Κοροβέσης), Εγκιγιάν, Αλτιπαρμάκης, Πάπας, Κωνσταντόπουλος, Μπούκουρι (60’ Καραγιάννης), Μπισμπιρούλας (88’ Μπαλές), Μακρυδάκης, Ταμιχτσής, Ρακιπλάρι.

ΣΥΚΑΜΙΝΟ – ΦΟΙΒΟΣ ΒΑΡΗΣ 1–1
Παιχνίδι δυνατό αλλά όχι αντιαθλητικό, με διαστήματα υπεροχής και των δύο ομάδων και κυρίως των γηπεδούχων. Πάντως οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες και αναδείχθηκαν σε κορυφαίους της συνάντησης οι εξαιρετικοί τερματοφύλακες Οσμάν και Αζαριάδης!
Ο διαιτητής Βάλλας ήταν άψογος σε όλη την διάρκεια του αγώνα μέχρι το 0-1. Στο 82’ ο Λουστ ανετράπη εντός περιοχής και ο Φοίβος κέρδισε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Κουκουλάς (0-1). Όμως με αχαρακτήριστη ελαφρότητα, ο Κουκουλάς επιστρέφοντας στο κέντρο του γηπέδου για την σέντρα, έκανε άσεμνη χειρονομία προς την εξέδρα, χωρίς κανένα λόγο. Ακολούθησε σύρραξη… Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Συκαμίνου έπεσαν στον Κουκουλά και οι συμπαίκτες του προσπαθούσαν να τον προστατεύσουν!
Ο διαιτητής, όταν τα πράγματα ηρέμησαν, απέβαλε τον Κουκουλά και τους Τσαγκαράκη, Σουβατζή από τους γηπεδούχους. Δεν είδε προφανώς τον Γαρυφάλλου, που κλώτσησε αντίπαλο ενώ ήταν πεσμένος κάτω, αλλά πρόσθεσε στους αποβληθέντες τον Παρόλα, που δεν είχε συμμετοχή στα επεισόδια!
Το φινάλε ήταν χιτσκοκικό, καθώς στις καθυστερήσεις (94’) δόθηκε πέναλτυ υπέρ του Συκαμίνου, (υποτίθεται) σε χέρι αμυνομένου του Φοίβου… Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Γαρυφάλλου και ισοφάρισε για το τελικό 1-1.
Μετά την λήξη του παιχνιδιού οι παράγοντες των δύο ομάδων έδωσαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το κλίμα αποκαταστάθηκε. Η φιλοξενία του Συκαμίνου ήταν υποδειγματική, σύμφωνα με τους εκπροσώπους του Φοίβου, που θα αποφασίσουν με «κρύο αίμα» για την επιβολή ποινής στον παίκτη τους, που δημιούργησε την απαράδεκτη αυτή κατάσταση!
Διαιτητές: Βάλλας – Κ. Κορωνιάς, Ν. Κορωνιάς.
ΣΥΚΑΜΙΝΟ: Οσμάν, Γκας (78’ Μαρίνοβ), Γκανούδης, Καραμιχάλης, Μαζαράκης, Γαρυφάλλου, Σουβατζής, Τυροβόλης (50’ Τσιαλαγκός), Γραββάνης (65’ Παπαπάνου), Τσαγκαράκης, Παπαγάλος.
ΦΟΙΒΟΣ: Αζαριάδης, Σιμόνι (77’ Παππάς), Σαραντόπουλος (76’ Γιουλάτος), Κ. Ζησιμόπουλος, Σώκος, Θεοδοσιάδης, Αλεξανδρής, Μαντάς (66’ Λουστ), Λάβδας, Ο. Παρόλας, Κουκουλάς. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money