Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ – ΔΟΞΑ ΑΓ. ΑΝΝΑΣ 2–2
















Το Καπανδρίτι διαμαρτύρεται έντονα για την διαιτησία στον ισόπαλο 2-2 εντός έδρας αγώνα του με την Δόξα Αγ. Άννας και οι παράγοντές του μιλούν (έξαλλοι) για αλλοίωση αποτελέσματος!
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 1-0 μόλις στο 2’ με τον Λαμπρόπουλο και οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν 1-1 στο 28’ με εύστοχο κτύπημα πέναλτυ (που αμφισβητήθηκε έντονα) του Κολονίκη.
Στο β’ ημίχρονο πάλι το Καπανδρίτι πήρε την πρωτοβουλία στις κινήσεις και το σκορ. Στο 58’ ο Ειρηναίος Αθανασόπουλος πέτυχε το 2-1 αλλά στο 61’ απεβλήθη με 2η κίτρινη κάρτα ο Σελίστα και οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες.
Στην συνέχεια παίκτες και παράγοντες του Καπανδριτίου διαμαρτυρήθηκαν πολλές φορές για παράβλεψη παραπτωμάτων από τους αντιπάλους αλλά ο διαιτητής απτόητος, δεν άκουγε τίποτα!
Η Δόξα στο 89’ κατάφερε να ισοφαρίσει 2-2 με γκολ του Μαρμαρά, που οι γηπεδούχοι υποστηρίζουν ότι επετεύχθη με φάουλ επί δύο παικτών τους!
Η αγανάκτηση των παραγόντων του Καπανδριτίου κορυφώθηκε στην τελευταία φάση του αγώνα, που ο Τσαλίδης εκτέλεσε φάουλ εκτός περιοχής και η μπάλλα κατέληξε στο τέρμα του Παπαχριστόπουλου. Όμως το γκολ αυτό ακυρώθηκε ως φάουλ στον τερματοφύλακα, επίμαχη φάση που στο σχετικό βίντεο (που μας έστειλαν) φαίνεται να αποτελεί εφεύρεση του διαιτητή!
Διαιτητές: Αντιπαριώτης – Δατσέρης, Χριστόπουλος.
ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Σωτήρχος, Σίνας, Σελίστα, Αλία, Παπαθανασίου (65’ Μ. Τσαλίδης), Μπύρωσης (69’ Μαντάς), Λαμπρόπουλος (78’ Πρόφκας), Ειρ. Αθανασόπουλος, Καραμπιτιάνης.
ΔΟΞΑ: Παπαχριστόπουλος, Κωστίδης, Σούλης, Ασημακόπουλος (64’ Μαρμαράς), Μπίκλης, Κολονίκης, Σάββας, Τουτουντζής (57’ Παπαδάκης), Μάρκου (51’ Ζωγράφος), Γκίνι, Κυριαζής. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money