Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΔΙΟΝΥΣΟΣ – ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ 2–0


Ο Διόνυσος ήταν καλύτερος, ειδικά στο α’ ημίχρονο, που «έπιασε» πολύ καλή απόδοση και προηγήθηκε 1-0 με τέρμα του Σιδηρόπουλου (Δερμιτζόγλι) στο 30'. Μέχρι τότε είχε δύο ακόμη εξαιρετικές ευκαιρίες, κι ένα ακυρωθέν τέρμα στο 4’ με υπόδειξη για οφ-σάιντ.
Στο β’ ημίχρονο ο Παθιακάκης μπήκε με διάθεση να πιέσει για την ισοφάριση αλλά οι έμπειροι γηπεδούχοι σημείωσαν και δεύτερο τέρμα (2-0) με σκόρερ τον Δρόσο στο 60', οπότε «κλείδωσαν» το ματς...
Οι φιλοξενούμενοι, πάντως, κατάφεραν να απειλήσουν σοβαρά σε δύο περιπτώσεις. Την πρώτη με σουτ μέσα από την περιοχή μόλις άουτ στο 81’ και την δεύτερη στο 90' με σουτ «εξ επαφής» με το τέρμα, που εξουδετέρωσε ο τερματοφύλακας Πετράκης!
Διαιτητές: Μπερέτας – Γουργιώτης, Δουλγεράκης.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ: Πετράκης, Τορλαχίδης, Κώνστας, Γκέσουρας, Ζαχαρόπουλος, Μαρώλιας, Σπανουδάκης, Καρατσίκος (73’ Στεφανίδης), Αλεξανδρόπουλος (58' Ζερμπίνης), Δρόσος, Σιδηρόπουλος (62’ Κωνσταντόπουλος).
ΠΑΘΙΑΚΑΚΗΣ: Σπανός, Αντεριώτης (67’ Τριαντούλης), Τσάλας, Κατσαντώνης, Κ. Τασιούδης, Μ. Τασιούδης (54’ Γιώτης), Πετράκης, Ρόμπολας (67’ Τζάος), Τσιούμας, Μπάσολι, Μέρο. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money