Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΑΝΟΙΞΗ – ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ 1–1

Φάση από την περυσινή αναμέτρηση Καπανδριτίου-Άνοιξης 

Αγώνας με πολλή δύναμη, που κρίθηκε με δύο τέρματα στο πρώτο 5λεπτο! Μόλις στο εναρκτήριο λάκτισμα, ο έμπειρος Δανίκας με σουτ από την σέντρα «κρέμασε» τον εκτός θέσης Μπαχούμα και άνοιξε το σκορ (1-0) υπέρ των γηπεδούχων! Ως γνωστόν, το γήπεδο της Άνοιξης είναι σχετικά μικρό και μπορεί να σκοράρει εύκολα ένας έμπειρος παίκτης από μεγάλη απόσταση…
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν γρήγορα. Μόλις στο 5’ ο Καραμπιτιάνης εκτέλεσε κόρνερ και ο Αλία με κεφαλιά έκανε το 1-1. Συνεχίζοντας την προσπάθειά του, το Καπανδρίτι είχε και δοκάρι στο 10’ με προβολή του Νικολόπουλου, μετά από νέο κόρνερ.
Σιγά-σιγά η Άνοιξη πήρε πρωτοβουλία στις κινήσεις, διατήρησε την υπεροχή αλλά δεν ήταν επικίνδυνη, καθώς οι επιθέσεις της δεν είχαν αποτέλεσμα. Κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει τα …δοκάρια (52’), με απευθείας κτύπημα κόρνερ του Λιγωμένου.
Μέτριος ο διαιτητής Λάμπρος, που άφησε το παιχνίδι να εκτραχυνθεί. Καλοί οι βοηθοί Μήταρης και Πολυχρονιάδης.
ΑΝΟΙΞΗ: Αμπαρτζίδης, Ζώτος, Δαρζέντας, Κυριάκης, Αδ. Τσιούμας, Ι. Αθανασόπουλος, Λαγαστής (68’ Καντιδάκης), Λιγωμένος, Σκέλλας, Παπιδάκης (53’ Ζέγκος-Λακαφώσης), Δανίκας (74’ Μπουσδέκης).

ΚΑΠΑΝΔΡΙΤΙ: Μπαχούμας, Κουτρώνας, Νικολόπουλος (80’ Πέτρου), Σίνας, Σελίστα, Αλία, Παπαθανασίου (60’ Πρόφκας), Μπύρωσης, Λαμπρόπουλος (73' Ζαμπούρας), Ειρ. Αθανασόπουλος, Καραμπιτιάνης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money