Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ – ΚΟΡΩΠΙ 1–1

Η εκτέλεση πέναλτυ του Χανιώτη για το 1-1 


Μετά από πολύ δυνατό παιχνίδι στο γήπεδο της Παλ. Φώκαιας, ο τοπικός Πρωτέας και το Κορωπί αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1.
Οι γηπεδούχοι ήθελαν την νίκη όσο και οι αντίπαλοί τους αλλά ενώ δημιούργησαν τις προϋποθέσεις επικράτησης στο πρώτο ημίχρονο, δεν κατάφεραν να πετύχουν παρά μόνο ένα τέρμα! Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι βελτιώθηκαν σημαντικά και πήραν αυτοί την πρωτοβουλία, τουλάχιστον για 10’ λεπτά, που στάθηκαν αρκετά να τους δώσουν την ισοπαλία. Μάλιστα, στο τέλος, παραλίγο να έπαιρναν και την νίκη! Έτσι, αφού μοιράσθηκαν τις ευκαιρίες, τα γκολ, ακόμη και τις αποβολές, το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο…
Στο α’ 45λεπτο ο Πρωτέας διατήρησε τον έλεγχο του παιχνιδιού και δημιούργησε καλές ευκαιρίες να σκοράρει, κυρίως με πάσες στην πλάτη της άμυνας του Κορωπίου, που όμως πέρασαν ανεκμετάλλευτες. Το 1-0 έγινε με κεφαλιά του Μαμάκου στο 31’ μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Μαραγκού από πλάγια θέση.
Στο β’ 45λεπτο το Κορωπί πίεσε από το πρώτο λεπτό και στο 51’ κέρδισε πέναλτυ σε ανατροπή του Μαρινάκη από τον Κατσούλα. Το πέναλτυ εκτέλεσε εύστοχα ο Χανιώτης και ισοφάρισε 1-1.
Στην συνέχεια η αναμέτρηση έγινε «άγρια» λόγω της αμφίρροπης εξέλιξής της, μέχρι το 60’ περίπου, οπότε ο Αντ. Κερμέζο δέχθηκε κόκκινη κάρτα για αντιαθλητικό κτύπημα σε αντίπαλο… Η ενέργειά του υποχρέωσε το Κορωπί να τροποποιήσει τα πλάνα του για το υπόλοιπο της συνάντησης.
Ο Πρωτέας σιγά-σιγά πήρε πάλι πρωτοβουλίες αλλά δεν ήταν απειλητικός όσο στο α’ ημίχρονο. Μέχρι που συνέβη και η αποβολή του Κατσούλα με δεύτερη κίτρινη κάρτα (81’), οπότε το παιχνίδι έληξε σε απόλυτη ισορροπία!
Πάντως, οι φιλοξενούμενοι είχαν σημαντική ευκαιρία να πάρουν το τρίποντο (88’), όταν η μπάλα σταμάτησε στην συμβολή των δοκών του Θωμόπουλου, σε απευθείας κτύπημα φάουλ του Αλεξίου από καλή θέση.
Εξαιρετική η διαιτησία στο δύσκολο ματς από την Ελένη Αντωνίου, όπως και των βοηθών Δουλγεράκη και Γουργιώτη.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Κατσούλας, Μαραγκός, Μινάι, Γεωργίου (56' Τσούνης), Παπαντζίμας (80' Ρωμαΐδης), Μαμάκος.
ΚΟΡΩΠΙ: Μιχάλης, Λυμπερόπουλος, Πάντου, Πριονίδης, Ματσάγγος, Ρεντζής, Μαρινάκης, Αλεξίου, Χανιώτης (81' Σκαβάρας), Α. Γιαχάεβ, Νούρια (46' Αντ. Κερμέζο). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money