Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΘΥΕΛΛΑ ΡΑΦΗΝΑΣ – ΠΡΩΤΕΑΣ Π. ΦΩΚΑΙΑΣ 1–0


Δύσκολη νίκη της Θύελλας, που αν και γηπεδούχος φάνηκε πολύ προβληματισμένη απέναντι στον αξιόμαχο και σκληροτράχηλο Πρωτέα. Μάλιστα, οι φιλοξενούμενοι άφησαν καλύτερη εικόνα ομάδας στους θεατές του αγώνα, κι ακόμη διαμαρτύρονται για άνιση αντιμετώπιση από τον διαιτητή Κορδολαίμη, με τον οποίο ο σύλλογος της Π. Φωκαίας είχε «προστριβές» από πέρυσι!
Ο Αχιλλέας Κατσιούλης, δύο λεπτά μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο (77’), πέτυχε το μοναδικό και πολυπόθητο τέρμα για τους γηπεδούχους και υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα τον Πρωτέα. Πάντως, οι φιλοξενούμενοι που έγιναν πολλές φορές απειλητικοί, στην φάση που προηγήθηκε του τέρματος των γηπεδούχων, ζήτησαν φάουλ του Μανουσάκη επί του Μαμάκου (που κατά την γνώμη τους είδε αλλά δεν έδωσε ο διαιτητής, γιατί έπρεπε να δείξει 2η κίτρινη κάρτα στον Μανουσάκη και το απέφυγε) και στην εξέλιξη της επίθεσης της Θύελλας σημειώθηκε το γκολ… Έκανε σέντρα ο Στάφα και ο σκόρερ με κεφαλιά πρόλαβε τους αμυντικούς.
Στον υπόλοιπο αγώνα, ο Πρωτέας στάθηκε καλύτερα κι έχασε σημαντικές ευκαιρίες για να πετύχει γκολ, αλλά οι κεφαλιές των Μαμάκου (25’), Μπούσκου (32’), όπως και τα σουτ των Μαμάκου (18’), Μινάι (40’) εξ επαφής, δεν βρήκαν δίχτυα!
Οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Χαρακτίδη (10’) και τον Τασσιόπουλο (30’), φάση στην οποία απέκρουσε εντυπωσιακά ο Θωμόπουλος. Στο β’ μέρος πάλι ο Μαμάκος απείλησε (68’) αλλά απέκρουσε ο Κατσιούλης.
Οι αμυντικοί και τα χαφ της Θύελλας άντεξαν την πίεση του πιο οργανωμένου επιθετικά Πρωτέα. Επίσης, οι τερματοφύλακες Κατσιούλης και Θωμόπουλος έδειξαν την κλάση τους πραγματοποιώντας εκπληκτικές αποκρούσεις σε 2-3 φάσεις!
Γενικά οι παίκτες της Θύελλας δεν έπαιξαν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους, αντίθετα με τους παίκτες του Πρωτέα, που ιδιαίτερα στο α’ ημίχρονο στάθηκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και έφθασαν πολλές φορές μπροστά στην εστία του Φάνη Κατσιούλη.
Στο β’ ημίχρονο οι ομάδες έπαιξαν πιο ανοικτά και το θέαμα έγινε συναρπαστικό! Δημιουργήθηκαν και χάθηκαν πολλές καλές ευκαιρίες εκατέρωθεν αλλά είχαμε και πολλές σκληρές μονομαχίες και νεύρα, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να δείξει 7 κίτρινες και 1 κόκκινη κάρτα. Την κόκκινη αντίκρισε ο Φιλλής στο 80’ (ο Πρωτέας έμεινε με 10 για το υπόλοιπο του παιχνιδιού).
Διαιτητές: Κορδολαίμης – Πολυχρονιάδης, Δ. Τζαφόλιας.
ΘΥΕΛΛΑ: Θεοφ. Κατσιούλης, Αράπης (54’ Ντόσκας), Στάφα, Μανουσάκης, Τασσόπουλος, Ντούνης (75’ Αχ. Κατσιούλης), Χαρακτίδης (85’ Τσέλιος), Γεραγωτέλλης, Αθανασόπουλος, Κατσούγκρης, Δημεσπύρα.
ΠΡΩΤΕΑΣ: Θωμόπουλος, Μακροδημήτρης, Σταμόπουλος, Μπούσκος, Ποστόλης, Ρωμαΐδης (50’ Πατρινός), Μαραγκός (62' Φιλλής), Μινάι, Γεωργίου, Παπαντζίμας (86' Τσούνης), Μαμάκος.

* Έντονα παράπονα κατά ορισμένων καίριων αποφάσεων του διαιτητή Κορδοαλίμη, εξέφρασε σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πρωτέα. 
* Επίσης, παρά την πικρία από την ήττα, η διοίκηση του Πρωτέα ευχαρίστησε όλους του φίλους της ομάδας που την ακολούθησαν στην Ραφήνα και της συμπαραστάθηκαν. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money