Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ – ΩΡΩΠΟΣ 0–3


Καλύτερος στο β’ ημίχρονο ο Ωρωπός, με κορυφαίο τον έμπειρο Θάνο, σημείωσε σημαντική νίκη στην Ανάβυσσο επί του Σαρωνικού με 3-0 (ημ. 0-0).
Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύθηκαν τις ευκαιρίες τους και επικράτησαν δίκαια. Οι γηπεδούχοι αρκέσθηκαν σε «κλεφτοπόλεμο», αδυνατώντας να κάνουν αισθητή την παρουσία τους επιθετικά.
Στο α’ άγονο 45λεπτο, παίχθηκε κακό ποδόσφαιρο κι από τις δύο ομάδες, που προσπαθούσαν μάταια με μακρινές σέντρες να δημιουργήσουν ευκαιρίες.
Στο β’ ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι μίκρυναν τις αποστάσεις στις γραμμές τους και με κάθετες μπαλλιές δημιούργησαν ρήγματα στην αργή άμυνα του Σαρωνικού, που επηρεάσθηκε από την απουσία λόγω σοβαρού τραυματισμού (ρήξη χιαστού) του Ζουμπουρλή.
Σε μια τέτοια φάση (60’) έγινε το ρήγμα στη δεξιά πλευρά της άμυνας του Σαρωνικού, ο τερματοφύλακας Πούλος έσωσε αρχικά ένα τετ-α-τετ αλλά στην συνέχεια ανέτρεψε τον Κρομμύδα και υπέπεσε σε πέναλτυ, που εκτέλεσε εύστοχα ο Θάνος (0-1).
Πολύ σύντομα ο Ωρωπός πέτυχε το 0-2 με εκπληκτικό σουτ του Κρομμύδα έξω από την περιοχή (65’). Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο ταχύτατος Δημητριάδης στο 81’, ο οποίος (καθώς η αντίπαλη άμυνα ήταν ακάλυπτη) πέρασε και τον τερματοφύλακα Πούλο, κι έστειλε πανηγυρικά την μπάλλα στα δίχτυα!
Χωρίς λάθη ουσίας οι διαιτητές Αντ. Βλάχος – Πανούτσος, Κάλλης.
ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ: Πούλος, Μαλατάνος, Δρίτσουλας (81’ Τσόρακας), Τσούνης, Κετέογλου, Χαρίτος, Ντίνος (81’ Γιαννικάκης), Μετάνι (55’ Γεσιλάι), Τσώκος, Αλεξίου, Χατζημιχαηλίδης.
ΩΡΩΠΟΣ: Νικολάου, Λάπα, Αμπάζι (82’ Κανατάς), Γκλιάτης, Κατερίνης, Αποστολάκης, Φιλλής (85’ Καλαμποκανάς), Στ. Μήτρου, Κρομμύδας (72’ Μπραχιμάι), Θάνος, Δημητριάδης. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money