Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΜΑΡΚΟ – ΚΟΥΒΑΡΑΣ 0–0


Ήθελαν και οι δύο ομάδες το αποτέλεσμα, κι έμειναν στην ισοπαλία χωρίς γκολ! Στο Μαρκόπουλο έγινε ένα μέτριο ποιοτικά ματς, που ενέτεινε την μετριότητά του η διαιτησία με τις αποβολές που έκανε και τον εκνευρισμό που δημιούργησε…
Επίσης, ο κακός αγωνιστικός χώρος δεν επέτρεψε την διεξαγωγή κανονικού παιχνιδιού! Σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο καταστρέφονται παίκτες, προπονητές και άθλημα. Η μπάλλα είναι αδύνατον να κυλήσει έστω ένα μέτρο χωρίς να αλλάξει πορεία! Ευτυχώς που δεν τραυματίσθηκε κανείς! Η διοίκηση της Μαρκό αποφάσισε να αλλάξει έδρα, μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον Εθνικό Ν. Μάκρης. Μέχρι να κατασκευασθεί νέος χλοοτάπητας θα χρησιμοποιεί το γήπεδο του Κουβαρά.
Αγωνιστικά τώρα, ο Κουβαράς προσπάθησε να αιφνιδιάσει και μόλις στο 1’ λεπτό, σουτ από την περιοχή (περίπου από το πέναλτυ) του Πλάκα, έστειλε την μπάλλα άουτ! Ακολούθησε παιχνίδι με λανθασμένες πάσες, ημιτελείς ενέργειες και χωρίς φάσεις. Οι φιλοξενούμενοι δικαιούνται τα εύσημα, γιατί παρ’ ότι έπαιζαν με 10 παίκτες από το 50’ και με 9 από το 60’, κράτησαν ανέπαφη την εστία τους.
Η Μαρκό μετά την απίστευτη εκτός έδρας επιτυχία της επί του Παλληνιακού, δεν έπαιξε καθόλου καλά κι έχασε την ευκαιρία να βελτιώσει την βαθμολογική της θέση.
Το παιχνίδι άρχισε με 10λεπτη καθυστέρηση και «χρωματίσθηκε» από 3 αποβολές, οι φάσεις των οποίων κρίθηκαν διαφορετικά από κάθε πλευρά!
Ο διαιτητής Β. Λάμπρου για 2η φορά εφέτος αποβάλλει παίκτες του Κουβαρά, εφαρμόζοντας τον κανονισμό κατ’ αυτόν, αλλά έτσι δεν φτιάχνεται ο κόσμος ούτε το ελληνικό ποδόσφαιρο! Απεβλήθησαν στο 50’ οι Χρ. Δημητρακόπουλος για Παντ. Κάλης για επικίνδυνο παίξιμο (απευθείας κόκκινη κάρτα) και στο 60’ ο Πλάκα με 2η κίτρινη κάρτα για «θέατρο». Αναρωτιόμαστε, μήπως έχει πρόβλημα ο διαιτητής με τον συνεπώνυμό του πρόεδρο του Κουβαρά και θέλει να αποδείξει ότι δεν «είναι ελέφαντας»;
Διαιτητές: Β. Λάμπρου – Δουλγεράκης, Ρούντος.
ΜΑΡΚΟ: Γερογιάννης, Πατσαούρας, Σιδέρης, Κωστής, Λάπα, Κάλης, Γαλάνης, Δημητρίου, Ραβανός (73’ Πάπας), Μουσαράι, Ζαφειρόπουλος (46’ Ζώκος).

ΚΟΥΒΑΡΑΣ: Ευδαίμων, Φεϊζούλα, Θαν. Δημητρακόπουλος, Φουστέρης, Τζανής, Kρυεμάντι, Παπανικολάου (55’ Καρράς), Χρ. Δημητρακόπουλος, Πλάκα, Αλεξίου (71’ Μοιρασγεντής), Βανγκέλι (87’ Θεοδωρίδης).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money