Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ – ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ 0-1

Η ομάδα του Παλληνιακού όπως παρατάχθηκε στο Λαύριο



Από το ναδίρ στο ζενίθ ο Παλληνιακός! Μετά την βαριά εντός έδρας ήττα (0-3) από την Μαρκό, σημείωσε εκπληκτική νίκη στο Λαύριο επί της πολύ έμπειρης ομάδας του Ολυμπιακού με 1-0. Το γκολ σημείωσε Κοβάνης στο 90’...
Οι γηπεδούχοι διατήρησαν σαφή εδαφική υπεροχή σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες που δημιούργησαν.
Στο τέλος, κι ενώ όλοι οι παίκτες των γηπεδούχων ήταν στην επίθεση για να πετύχουν το πολυπόθητο γκολ, ο Παλληνιακός σε αντεπίθεση βρήκε ανοικτή την άμυνα και κατάφερε να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης.
Μετά τον άτυχο αγώνα του Ολυμπιακού Λαυρίου, ο προπονητής Τάκης Μακροδημήτρης υπέβαλε την παραίτησή του, η οποία έγινε δεκτή από την διοίκηση του συλλόγου.
Διαιτητές: Μανιώτης – Μπερέτας, Λάμπρος.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραμολέγκος, Φ. Βαφειάδης, Χύκα, Τσίκλος, Μπεργιάννης (80’ λ.τρ. Πούλος), Πάνου, Παράσχος (25’ λ.τρ. Κουρτάνοβιτς), Βίλα, Παπαγεωργίου, Βελετάκος, Έλενας (55’ Χρήστου).

ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ: Χριστοφιλέας, Π. Μπούρας, Κούσης, Αλβανός, Αλ. Καλούδης, Γρηγορόπουλος, Νάκου (83’ Ρουφαγάλας), Ελ Γκαμάλ, Κοβάνης, Καρπούζης (55’ Τριανταφύλλου), Μητσιάρας (55’ Κούνας). 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money