Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ – ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ




Κανονικά θα γίνει η έναρξη των τοπικών πρωταθλημάτων ΕΠΣΑΝΑ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, ύστερα από την Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που υπέγραψε την Δευτέρα 8/9 αφ’ ενός ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός και αφ’ ετέρου υπογράφει το πρωί της Τρίτης 9/9 ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, με την οποία δίνεται παράταση καταλληλότητας μέχρι τον προσεχή Φεβρουάριο, σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της Επικράτειας, η οποία είχε λήξει από τις 31 Αυγούστου, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να τιναχθούν στον αέρα όλα τα πρωταθλήματα στο ποδόσφαιρο, από την Σούπερ Λίγκα μέχρι την Γ’ Εθνική και τα τοπικά, αλλά και σε πολλά άλλα αθλήματα.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η νέα παράταση έχει μεγαλύτερη διάρκεια απ’ ότι συνήθως, μέχρι τις 8/2/2015, αφού η υπουργική απόφαση θα συμπεριληφθεί στις διατάξεις περί αυθαιρέτων. Σημειώνεται ότι ο κ. Ανδριανός θα ζητάει κάθε μήνα από τους δήμους και τις νομαρχίες, σχετική έκθεση για την πρόοδο των εργασιών σε όλες τις αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας που δεν έχουν αδειοδοτηθεί.
Βασικό επιχείρημα για την νέα παράταση αποτέλεσε η αναγκαστική στασιμότητα, λόγω των δημοτικών εκλογών του περασμένου Μαΐου, αφού οι αρμόδιες επιτροπές δεν μπορούσαν να συνεδριάσουν για να εγκρίνουν μελέτες, τροποποιήσεις τεχνικού προγράμματος και αναμορφώσεις προϋπολογισμών, όπως ανέφερε στην έκθεσή του και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Κώστας Ασκούνης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Design Blog, Make Online Money